Hier kun je nu naar toe met het vliegtuig of de auto. Nu tot 100,- extra korting!

Last minute Jomtien

Een Last Minute Jomtien brengt je naar een Thais strandparadijs. Deze badplaats ligt in het oosten van het land, aan de Golf van Thailand. Je vindt er langgerekte zandstranden in overvloed, wat zonaanbidders van over de hele wereld aantrekt. Gelukkig is het hotel van TUI een oase van rust. Zoek dus een ligbed uit, leg je badhanddoek neer en het relaxen kan beginnen. Even toe aan iets anders? Ga dan op excursie naar buurstad Pattaya.

Last Minute Jomtien

Jomtien: Thais strandparadijs

Met een Last Minute Jomtien ruil je het grijze Nederlandse weer in voor exotischer temperaturen. Deze badplaats vind je in het oosten van Thailand, aan een kilometerslang zandstrand. Jomtien is zeer populair onder zonaanbidders, dus rustig is het hier niet. Gelukkig biedt het 4-sterren hotel van TUI uitkomst. Het ligt namelijk op 20 minuten rijden van Jomtien, aan een zandstrand dat regelrecht van een ansichtkaart komt. Wit zand, de azuurblauwe Golf van Thailand en wuivende palmbomen vormen er een oase van rust.

Excursie naar Pattaya

In het paradijselijke Jomtien is het verleidelijk om de hele vakantie op een ligbed te relaxen. Toch raden we je aan om tijdens een Last Minute Jomtien de omgeving te verkennen. Ga bijvoorbeeld op excursie naar Pattaya. Deze populaire badplaats ligt op een half uur rijden van het hotel. Naast langgerekte stranden vind je hier ook bijzondere bezienswaardigheden. Vergaap je bijvoorbeeld aan de houten Sanctuary of Truth-tempel aan zee en de 18 meter hoge gouden Big Buddha. Voor een vleugje Thaise cultuur bezoek je de Floating Market aan Sukhumvit Road met zijn drijvende marktkramen.