Hier kun je nu naar toe met het vliegtuig of de auto. Nu tot 100,- extra korting!

Rondreis Karinthië

Tijdens een rondreis door Karinthië fiets je door een zonnig Alpendecor in het zuiden van Oostenrijk. Deze deelstaat staat bekend om zijn duizenden meren, zonnige klimaat en adembenemende berglandschap. Gedurende 8 dagen ontdek je de hoogtepunten van Karinthië, zoals het Ossiachermeer, de vele burchten en de steden Villach en Klagenfurt. Wil je de Karintische meren beter leren kennen? Kies dan voor een hotel in St. Jakob im Rosental.

Rondreis Karinthië
  • Rondvaart langs schilderachtige dorpjes
  • Indrukwekkende paleizen
Bekijk alle rondreizen Karinthië (4)

De meren van Karinthië

Een rondreis Karinthië voert je door een indrukwekkend berglandschap, afgewisseld met duizenden meren. Karinthië is de zuidelijkste deelstaat van Oostenrijk en kent een verrassend zacht en zonnig klimaat. Dat maakt deze deelstaat zeer geschikt voor een fietsvakantie. Bij TUI boek je bijvoorbeeld een 8-daagse rondreis langs de Karintische meren. Je verblijft dan in het dorp St. Jakob im Rosental en fietst elke dag langs een ander meer. Onder meer het Faakermeer, het Silbermeer en het Ossiachermeer passeren zo de revue.

Fietsen langs de Drau

Dwars door Karinthië stroomt de rivier de Drau. Langs zijn oevers loopt het Draufietspad, een kilometerslange route door Italië, Oostenrijk, Slovenië en Kroatië. Met de 8-daagse fietsreis langs de Drau kun je het Karinthische deel ervan verkennen. Je begint in de plaats Sillian en fietst door een groen heuvellandschap met Alpen op de achtergrond. Onderweg kom je langs schilderachtige dorpen en imposante burchten als Neudenstein. Ook bezoek je steden als Villach en Klagenfurt. Toe aan wat verkoeling tijdens deze rondreis door Karinthië? Neem dan een duik in het Ossiachermeer.

Bekijk alle rondreizen Karinthië (4)