Profiteer nu nog van niet aanbetalen!
  • Extra korting
  • Niet aanbetalen
  • TUI Vroegboekgarantie
Bretagne

Stacaravan Bretagne

  1. Stacaravan
  2. Frankrijk
  3. Bretagne

U heeft uw auto uitgepakt en uw luxe stacaravan in Bretagne ingericht: nu kan de vakantie in Frankrijk beginnen! Zwemmen in de golven van de Atlantische Oceaan of lekker zonnebaden op de brede zandstranden van Fouesnant. U heeft alle tijd van de wereld aangezien u geen tent hoeft op te zetten! U kunt dus ook een bezoek brengen aan La Pointe du Raz of de Megalieten van Carnac.

Stacaravan Bretagne
  • Keltische cultuur
  • Krijtrotsen langs de kust
  • Sprookjesachtige bossen
  • Uitgestrekte zandstranden

‘On top of the world!’

Het schiereiland Bretagne ligt in het noordwesten van Frankrijk en is voor een groot gedeelte omringd door de Atlantische Oceaan. Dit zorgt niet alleen voor oneindige kilometers strand, maar ook voor prachtige uitzichten. Zo kunt u een bezoek brengen aan La Pointe du Raz en een prachtig panorama vastleggen. Dit is het meest westelijke punt van Bretagne én van Frankrijk en het is makkelijk te bereiken vanaf de camping in het pittoreske stadje Saint-Nic. De kaap van La Pointe du Raz is maar liefst 70 meter hoog en terwijl u hierboven staat, ziet u de oneindige woeste zee en de lange rotsachtige kust. 

Zwemparadijzen en stripverhalen

Tijdens uw kampeervakantie in dit zonnige stukje van Frankrijk verblijft u in een luxe stacaravan op een van de campings. U kunt kiezen uit verschillende Bretonse steden om uw strandvakantie in Frankrijk door te brengen. Het kustplaatsje Fouesnant bijvoorbeeld heeft u veel te bieden! Vanuit uw stacaravan wandelt u met een handdoek onder de arm rustig naar Plage de Kerambigorn om daar een beetje bij te kleuren. Met uw voeten in het zachte zand en het strandbed op standje ‘languit relaxen’ geniet u van een koele Bretonse cider. 

Het plaatsje Carnac aan de zuidkust van Bretagne is weer een fijne bestemming voor een familievakantie dankzij de geleidelijke afloop van het strand in zee. Ook cultuurfanaten zullen het hier naar hun zin hebben bij de zogenaamde Megalieten van Carnac. Deze bijzondere steenpatronen worden in verband gebracht met prehistorische sjamanitische rituelen en er hangt nu nog steeds een mysterieuze sfeer. Leuk weetje: de stenen zijn bekend geworden dankzij de Asterix en Obelix strips. Dat maakt het inlezen in een bestemming pas leuk!