Oost-Cuba

Vakantie Oost-Cuba

  1. Vakantie
  2. Cuba
  3. Oost-Cuba

Ontsnap aan het druilerige Nederlandse weer en boek een vakantie naar Oost-Cuba. Hier zijn de luchten strakblauw, de jungle diepgroen en de zandstranden stralend wit. Je vindt deze regio op het oostelijke deel van het eiland Cuba. Cubaanse ritmes hoor je hier overal, ook als je ligt te zonnen op het strand van Playa Bani. Krijg je zin om te dansen? Volg dan bijvoorbeeld een cursus salsa. Zo wordt vervelen hier echt onmogelijk...

Vakantie Oost-Cuba
  • Met extra hoge kinderkorting
Bekijk alle vakanties Oost-Cuba (9)

Oost-Cuba: exotisch paradijs

De beste manier om een vakantie in Oost-Cuba te beschrijven? Exotisch en tropisch. Zoals de naam al zegt, vind je deze regio in het oosten van Cuba, in Midden-Amerika. Bij Cuba denk je waarschijnlijk aan Amerikaanse oldtimers, Fidel Castro, sigaren en rum. Maar het eiland biedt zo veel meer. Kom bijvoorbeeld naar Guardalavaca. Deze badplaats ligt aan de noordkust van Cuba, omringd door diepgroen regenwoud. In het hotel van TUI staat alles in het teken van relaxen. Dat doe je bijvoorbeeld bij het zwembad of op het parelwitte zand van Playa Bani.

Snorkelen, sport én salsa in Oost-Cuba

Tijdens een vakantie in Oost-Cuba hoef je je niet te vervelen. Verblijf je in de badplaats Playa Esmeralda aan de noordkust? Ga dan zeker eens snorkelen in de Atlantische Oceaan. Grote kans dat je in het gekleurde koraal engelvissen en koraalvlinders ziet zwemmen. Ook bieden de hotels een heel scala aan activiteiten en entertainment. De Cubanen zijn zeer gastvrij. Én muzikaal! Overal op het eiland klinken Cubaanse ritmes. Gooi de heupen dus los en volg bijvoorbeeld een les salsa of rumba. En zoek je een excursie? Dan is de 1 uur durende reis naar de stad Holguín een aanrader. Daar kijk je je ogen uit bij de talrijke kerken en musea.

Bekijk alle vakanties Oost-Cuba (9)