Snelle Boekers Voordelen!
  • Extra korting
  • Niet aanbetalen
  • TUI Vroegboekgarantie
Guardalavaca

Vakantie Guardalavaca

  1. Vakantie
  2. Cuba
  3. Holguín
  4. Oost-Cuba
  5. Guardalavaca

Dompel je onder in de relaxte Cubaanse vibe tijdens een vakantie Guardalavaca. Deze badplaats aan de oostkust van Cuba bevat alle ingrediënten voor een ontspannen zonvakantie in de Caribbean. Een eindeloos wit zandstrand, een azuurblauwe zee en weelderige tropische vegetatie. Nu alleen nog een Mojito of Piña Colada, natuurlijk mét een roze parapluutje, en het vakantieplaatje is compleet.

Vakantie Guardalavaca
  • Met extra hoge kinderkorting
Bekijk alle vakanties Guardalavaca (2)

Tropische strandvakantie in Guardalavaca

Ontdek de schitterende zandstranden en relaxte vibe van Cuba tijdens een vakantie Guardalavaca. Deze badplaats aan de oostkust van Cuba leent zich uitstekend voor een ontspannen strandvakantie. Een goede zonnebril en factor 50 zijn hier zeker geen overbodige luxe! Het hotel van TUI in Guardalavaca bevindt zich pal aan het strand. Voordat je 'Piña Colada' kunt zeggen sta je al met je voeten in het warme zand. En over Piña Colada's gesproken, wanneer je All Inclusive in Guardalavaca verblijft, kun je onbeperkt genieten van de heerlijkste tropische cocktails en vruchtensapjes, zowel aan de bar als op het strand. Heerlijk! Nippend van je drankje geniet je van het uitzicht op het azuurblauwe water van de Caribische Zee en de weelderige tropische begroeiing. Liever een beetje meer actie? Pak je snorkel en ontdek de kleurrijke onderwaterwereld. Voor de kust van Guardalavaca vind je een schitterend koraalrif met tropische vissen en bijzondere onderwaterflora.

Ontdek het groen van Cuba

Wie tijdens een vakantie Guardalavaca de veelzijdige natuur van Cuba wil ontdekken kan terecht in een van de vele natuurparken. Een echte aanrader is Parque Nacional Bahia de Naranjo, een schitterend natuurgebied op slechts 5 kilometer van het hotel van TUI. Hier kun je namelijk een boottocht maken over het water om zo de tropische mangroves en dichte bossen te bewonderen. Een andere leuke bezienswaardigheid vlakbij Guardalavaca is het El Chorro de Maita museum. Het museum is opgezet als openluchtmuseum, compleet met een nagebouwd Indianendorp en een replica van een begraafplaats uit de tijd van de Taino, de inheemse bevolking van Cuba.

Bekijk alle vakanties Guardalavaca (2)