Boek nu je Droomzomer - De unieke combinatie van sport en vakantie

Vakantie Playa Esmeralda

Een sprookjesachtig paradijs ontvouwt zich tijdens een vakantie Playa Esmeralda. Het strand aan de oostkust van Cuba dankt zijn tropische gezicht aan het parelwitte zand en de wuivende palmbomen. Luxe hotels en helderblauw water in de Bahía Naranjo maken het decor compleet. Hier is het zelfs in de wintermaanden goed toeven met een mojito in je handen. Ga ook eens snorkelen in de baai en spot schildpadden en zeepaardjes.

Vakantie Playa Esmeralda

Het sprookjesdecor van Playa Esmeralda

De naam doet misschien al sprookjesachtig aan, maar eenmaal op Playa Esmeralda wordt het pas echt wonderschoon. Het strand aan de oostkust van Cuba bestaat uit parelwit zand, wuivende palmbomen en All Inclusive resorts met tropische tuinen. Tijdens een vakantie Playa Esmeralda is het alsof het paradijs zich voor je heeft geopend. Zelfs in de wintermaanden geniet je hier de hele dag van de zon en de overheerlijke rum cocktails die in de beachbar worden geschonken. De tropische vakantie is helemaal compleet als je ’s avonds de salsa danst tijdens de show in het hotel van TUI.

Snorkelen door het helderblauwe Bahía Naranjo

Voor natuurliefhebbers is Playa Esmeralda een ideale uitvalbasis. Het strand ligt aan de Bahía Naranjo met zijn helderblauwe water en mangrovebossen. De omgeving verkennen met een kajak en een snorkel is een aanrader tijdens de vakantie Playa Esmeralda. Met een beetje geluk krijg je gezelschap van dolfijnen, schildpadden of zeepaardjes. Bij terugkomst in het luxe All Inclusive hotel staat het diner voor je klaar. Pastelitos de Guayaba (bladerdeeghapjes met fruit en roomkaas) en Pan con Lechon (broodje pulled pork) moet je zeker eens proberen. Met een mojito ‘on the side’ is het plaatje helemaal compleet.