Boek nu je Droomzomer - een unieke shortbreak vol sportbeleving

Vakantie Emmerbolle

Waan je tijdens een vakantie in Emmerbolle in een sprookjesboek van Hans Christian Andersen. Emmerbolle ligt op het Deense eiland Langeland en kent een langgerekt, goudkleurig zandstrand. De omliggende groene natuur en het water van de Oostzee steken schilderachtig tegen elkaar af. De ideale plek voor een zonvakantie met het hele gezin. Zet ook eens koers naar Tranekaer Slot om hier in stijl te dineren.

Vakantie Emmerbolle

Het gouden strand van Emmerbolle

Op het Deense eiland Langeland laat het dorpje Emmerbolle zich uitstekend lenen voor een ontspannen zonvakantie. In de zomermaanden is het goed toeven op het langgerekte Emmerboller strand. Het gouden zand steekt schilderachtig af tegen de omliggende groene natuur en het water van de Oostzee. De houten aanlegsteigers zijn vooral populair bij kinderen die al rennend de zee in plonsen of met een schepnetje speuren naar krabbetjes. Een vakantie Emmerbolle beleef je dan ook met het hele gezin. Vanuit het luxe vakantiepark van TUI loop je het strand zo tegemoet. En barbecueën doe je hier op het terras van je vakantiehuis, met uitzicht op zee.

Rondleiding door het Tranekaer Slot

Een cultureel uitstapje is tijdens de vakantie Emmerbolle zo gemaakt. Op 5 minuten rijden van het luxe vakantiepark van TUI staat het Tranekaer Slot. Bij dit oudste bewoonde kasteel van Denemarken waan je je in een sprookje van Hans Christian Andersen. De rode muren van het kasteel steken indrukwekkend af tegen het omliggende park. De eigenaar van het kasteel, graaf Preben Ahlefeldt-Laurvig leidt je met liefde rond, vertelt historische verhalen over het kasteel en de familie.