Boek nu je Droomzomer - De unieke combinatie van sport en vakantie

Vakantie Bad Rippoldsau-Schapbach

In het Duitse Zwarte Woud kom je tijdens een vakantie Bad Rippoldsau-Schapbach helemaal tot rust. Is het niet in de spa van Bad Rippoldsau, dan is het wel bij de 32 meter hoge Burgbachwasserfall met een picknickmand. De sprookjesachtige bossen en het helderblauwe water van de Wolf rivier maken het decor compleet. Cultuurliefhebbers kunnen in Bad Rippoldsau de pelgrimskerk bezoeken en in Schapbach de barokke kerk bewonderen.

Vakantie Bad Rippoldsau-Schapbach
Bekijk alle vakanties Bad Rippoldsau-Schapbach (1)

Ontspannen in Bad Rippoldsau-Schapbach

De boel de boel laten en tot rust komen in een schilderachtige omgeving is waar het om draait tijdens een vakantie Bad Rippoldsau-Schapbach. De naam zegt het al een beetje, maar dit plaatsje in het Duitse Zwarte Woud heeft twee dorpskernen: Bad Rippoldsau en Schapbach. Door de Wolf rivier te volgen kun je ze beide ontdekken. Neem bijvoorbeeld een kijkje bij de pelgrimskerk in Bad Rippoldsau met zijn twee witte torens. Of bezoek in Schapbach de barokke kerk uit de 17e eeuw. Bijkomen van het sightseeing doe je in de spa van Bad Rippoldsau. Badderen in warmwaterbaden met uitzicht op de bossen van het Zwarte Woud klinkt niet alleen heerlijk, dat is het ook.

Op ontdekking in het sprookjesachtige Zwarte Woud

Natuurliefhebbers kunnen hun hart helemaal ophalen tijdens een vakantie Bad Rippoldsau-Schapbach. Het gezellige familiehotel van TUI staat namelijk aan de bosrand en de Wolf rivier. De naaldbomen die in het helderblauwe water weerspiegelen zorgen voor een romantisch uitzicht. Trek na het ontbijt met warme kaiserbroodjes de wandelschoenen aan om naar de Burgbachwasserfall te wandelen. Bij deze waterval stort het water van een hoogte van 32 meter hoogte naar beneden en daarmee is het een van de hoogste vrije-val watervallen in Duitsland. Vanuit het hotel van TUI kun je een picknickmand vol lekkers meenemen en die bij de waterval op te peuzelen.

Bekijk alle vakanties Bad Rippoldsau-Schapbach (1)