Hier kun je nu naar toe met het vliegtuig of de auto. Nu tot 100,- extra korting!

Vakantie Nabq Bay

In de Egyptische stad Sharm el Sheikh is het in de moderne wijk Nabq Bay goed toeven tijdens een zonvakantie. Vanuit het All Inclusive hotel van TUI stap je zo het gouden strand aan de Rode Zee op. Pak je snorkel er maar bij, want een adembenemende onderwaterwereld van kleurrijke koraalriffen, schildpadden en dolfijnen wacht op je. In de avonduren zorgen de hippe clubs en cafés voor vermaak tijdens een vakantie Nabq Bay.

Een duik in de Rode Zee

De meest moderne wijk van de Egyptische badplaats Sharm el Sheikh is Nabq Bay. Luxe hotels, hippe clubs en bruisende cafés vormen het straatbeeld. Maar de wijk is vooral erg geliefd bij duikliefhebbers. Dat komt omdat Nabq Bay aan de Rode Zee ligt en een adembenemend onderwaterleven heeft. Kleurrijke koralen die op de deining van het helderblauwe zeewater dansen, dolfijnen en schildpadden die rondzwemmen en scheepswrakken die bedekt zijn met sponzen en zeesterren vormen het decor. Bij TUI kun je tijdens een vakantie Nabq Bay een snorkel lenen in het All Inclusive hotel en de Rode Zee zelf bewonderen. Bijkomen doe je op het goudkleurige strand.

Een nachtelijk avontuur in de Sinaï woestijn

In de avonduren zorgen de bruisende discotheken en hippe cafés in Nabq Bay voor een gezellige avond uit. Maar je kunt vanuit het luxe resort van TUI ook een nachtelijke excursie maken naar de Sinaïberg. Op de top van deze berg zou Mozes de 10 geboden van God hebben ontvangen. Onder leiding van een gids kun je de Sinaïberg beklimmen en wachten op de zonsopkomst. De zandduinen van de Sinaï woestijn kleuren op dat moment in allerlei tinten, geel, rood en oranje. Een adembenemend spektakel. Bezoek tijdens de vakantie Nabq Bay ook het Sint Catharina klooster aan de voet van de Sinaïberg en bewonder de brandende braambos.

Bekijk alle vakanties Nabq Bay (1)