Snelle Boekers Voordelen!
  • Extra korting
  • Niet aanbetalen
  • TUI Vroegboekgarantie
Terug
Na'ama Bay

Vakantie Na'ama Bay

  1. Vakantie
  2. Egypte
  3. Sharm el Sheikh
  4. Na'ama Bay

Dompel je tijdens een vakantie in Na’ama Bay onder in de prachtige onderwaterwereld van de Rode Zee. De prachtig ongerepte koraalriffen zijn hier een ontmoetingsplaats voor tropische vissen in alle kleuren van de regenboog. Meer een cultuursnuiver? Bezoek dan het Sint Catharina klooster in de Sinaïwoestijn tijdens een dagexcursie, om vanuit hier de wereldberoemde Mozesberg te beklimmen en te genieten van de prachtige zonsopgang van Egypte!

All inclusive Na'ama Bay

Wie op zoek is naar een zonnige vliegvakantie, maar dan wel zonder al te veel bijkomende kosten, kan een All Inclusive Na'ama Bay boeken. Vanuit een luxe resort in deze gezellige wijk, het bruisende centrum van Egyptische badplaats Sharm el Sheikh, sta je zo in de helderblauwe Rode Zee. Het 4 sterren hotel van TUI ligt namelijk direct aan het gouden Na'ama Bay Beach, waar je behalve zwemmen ook op avontuur kunt gaan met de duikers van 'Emperor Divers'. Zo kun je tijdens een duikvakantie bij 'The Gardens' de roggen en napoleonvissen tussen de kleurrijke koraalriffen bewonderen.

Wie trek heeft gekregen, kan in een van de restaurants van het hotel onbeperkt genieten van Egyptische 'mezze'. Zo kun je er weer even tegenaan, bijvoorbeeld bij nachtclub 'Pacha'. Vanuit het centraal gelegen resort ben je namelijk zo bij het bruisende nachtleven van Na'ama Bay.

Bekijk alle All Inclusives Na'ama Bay (4)

Luxe duikvakantie in Na’ama Bay

Na’ama Bay wordt gezien als het bruisende centrum van de Egyptische badplaats Sharm el Sheikh en staat bekend om de gouden zandstranden en het prachtige onderwaterleven van de Rode Zee. Voor een vakantie in Na’ama Bay kies je bij TUI een luxe 5 sterren hotel dat bij je past. Dankzij de ligging van de meeste hotels vlakbij of direct aan het strand is het heerlijk wakker worden.

Zin om te duiken? Na’ama Bay kent maar liefst 15 verschillende duikspots, waarvan Far Garden zeker een aanrader is vanwege de grote koraaltorens. Daarnaast kun je hier naar een 5 meter diepe onderwatergrot zwemmen, de thuisbasis van vele glasvisjes.

Dagexcursie naar de Sinaïwoestijn

Naast duiken, kun je tijdens een vakantie in Na’ama Bay ook leuke dagexcursies maken. Het echte Egypte ontdek je tijdens een tripje naar het Sint Catharinaklooster in de Sinaïwoestijn. Dit is het oudste, continu bewoonde klooster ter wereld en daarom een van de meest geliefden bezienswaardigheden van Egypte. Een (pittige) wandeling van circa 3 uur brengt je naar de top van de Sinaïberg,  de plek waar Mozes de welbekende Tien Geboden ontving van God. Het adembenemend uitzicht over de Rode Zee en het heuvelachtige landschap zorgen ervoor dat de wandeling het meer dan waard was. Liever niet te voet naar boven? Je kunt er ook voor kiezen om op de rug van een kameel de top te betreden. Tip van TUI: in de ochtend kun je op de top van deze berg genieten van de prachtigste zonsopgang van heel Egypte!

Bekijk alle vakanties Na'ama Bay (4)