VERSOEPELDE OMRUILGARANTIE: Geldig op huidige én nieuwe boekingen

Ontsnap aan de herfst en laad de batterij nog een keer goed op tijdens een Last Minute oktober met TUI. Buiten het hoogseizoen in oktober geniet je extra voordelig van de zon. Je zult merken dat je meer energie hebt om de donkere en kille dagen door te komen. Wie weet lig jij binnenkort al te zonnen op het strand terwijl je vrienden in Nederland niet zonder regenjas en paraplu naar buiten kunnen.

Last Minute een zomers kleurtje in oktober

Ben je je bruine kleurtje van de zomer al weer kwijt? Tijdens een Last Minute zonvakantie in oktober heb je deze binnen no-time weer terug! Vlieg bijvoorbeeld naar Gran Canaria. Vanuit het luxe hotel van TUI in Playa del Inglés loop je zo naar het goudgele strand. Leg je handdoek neer en werk aan je kleurtje onder de zon in tropische sferen. De echte zonaanbidders wanen zich tijdens een Last Minute naar het Egyptische Hurghada in een waar paradijs. Met temperaturen rond de 30 graden is het in oktober goed toeven aan het zwembad van een All Inclusive hotel van TUI. Bestel een Egyptische ouzo en relax op je ligbed. Met dat bruine kleurtje komt het wel goed!
 

Voordelige verre zonvakantie in oktober

Altijd al eens met een cocktail op een echt bounty strand willen liggen? Dat kan met de Last Minutes in oktober van TUI. Met een breed aanbod aan de beste Last Minute deals pak je in oktober nog het vliegtuig voor een voordelige verre zonvakantie. Kies bijvoorbeeld voor het Indonesische eiland Bali. Laat je verwonderen door het kristalheldere zeewater terwijl je met een kokosnoot cocktail onder de palmbomen op het bounty strand ligt. Of bezoek ‘one happy island’ Aruba in het Caribisch gebied. Tropische palmenstranden, gezellige bars, goede restaurants en een luxe hotel van TUI direct aan zee wachten op je komst. Wat wil je nog meer tijdens je Last Minute vakantie in oktober? Pasa un dushi fakansi!
 

Populaire bestemmingen oktober