VERSOEPELDE OMRUILGARANTIE: Geldig op huidige én nieuwe boekingen
Nabq Bay

All Inclusive Nabq Bay

  1. All Inclusive
  2. Egypte
  3. Sharm el Sheikh
  4. Nabq Bay

Op zoek naar een plek waar het elk moment van het jaar goed toeven is op de brede zandstranden? In Nabq Bay, een wijk van de Egyptische badplaats Sharm el Sheikh, schijnt het hele jaar door de stralende zon! Je kunt tijdens een All Inclusive in Nabq Bay dobberen op het water van de Rode Zee, of de kleurrijke onderwaterwereld ontdekken. Voor een indrukwekkend uitzicht over de bergen van Sinaï is het mogelijk om een excursie naar de Mozesberg te boeken.

Kleurrijke onderwaterwereld van Nabq Bay

Een van de populairste wijken van de badplaats Sharm el Sheikh, gelegen aan de Rode zee: dat is het Egyptische Nabq Bay. Dankzij het woestijnklimaat kun je hier hele jaar door genieten van de stralende zon en de brede zandstranden. Tijdens een All Inclusive Nabq Bay is het heerlijk tot rust komen in een van de luxe 5 sterren hotels van TUI. Zijn de kids mee? Zij vermaken zich prima in de Rode Zee, waarvan de eerste meters ondiep zijn. Ook kun je hier fantastisch snorkelen en duiken, dankzij de tropische vissen en kleurrijke riffen met koraal in de Rode Zee. Ideaal om de magische onderwaterwereld van Egypte te ontdekken! Bij terugkomst in het All Inclusive hotel kun je aanschuiven bij het buffet in een van de restaurants. Hier is het onbeperkt genieten van ‘mezzes’, kleine gerechten die met brood worden geserveerd.

Excursie naar de Mozesberg

Een absolute must-see tijdens een All Inclusive in Nabq Bay is de Mozesberg, ofwel de Djebel Moesa. Deze berg is te vinden in de Sinaï woestijn, waar Mozes ‘de tien geboden van God’ ontving. Tijdens deze excursie beklim je deze berg in 3 uur, waarbij je bovenaan de top wordt beloond met een fantastisch uitzicht over de gekleurde bergen van Sinaï. Wanneer het erg heet kun je de berg ’s nachts beklimmen onder begeleiding van een gids, wat zicht op een geweldige zonsopgang oplevert. Aan de voet van de Sinaïberg kunt u ook een kijkje nemen bij een van de oudste kloosters ter wereld, namelijk het Sint Catharina klooster. Het klooster ligt op maar liefst 1.586 meter hoogte en gaat met zijn zandkleurige muren volledig op in de Sinaïwoestijn. Boek ook een All Inclusive Nabq Bay en vlieg voordelig de warme Egyptische zon tegemoet.

Bekijk alle All Inclusives Nabq Bay (9)