NIEUW: FAIR TRAVEL - Eerlijk op vakantie met oog voor de toekomst

Vakantie Sassetot-le-Mauconduit

Sprookjes worden werkelijkheid tijdens een vakantie in Sassetot-le-Mauconduit. Hier slaap je namelijk in een echt sprookjeskasteel. Sassetot-le-Mauconduit ligt aan de Normandische kust in Noord-Frankrijk, tussen de iconische witte rotskliffen. Te midden van dat schitterende landschap vind je het kiezelstrand van Petites Dalles. Daar kun je tijdens deze verwenvakantie heerlijk relaxen onder de Franse zon.

Vakantie Sassetot-le-Mauconduit
Bekijk alle vakanties Sassetot-le-Mauconduit (1)

Sprookjeskasteel in Sassetot-le-Mauconduit

Tijdens een vakantie in Sassetot-le-Mauconduit slaap je op een wel heel bijzondere plek: het zomerverblijf van keizerin Sissi. Sassetot-le-Mauconduit is een klein dorp aan de kust van Normandië, in het noorden van Frankrijk. Het kasteel waar het hotel van TUI is gevestigd, ligt aan de rand van het knusse dorp. Rondom strekt zich een bosrijk park van 11 hectare uit. Dat leent zich perfect voor een middagwandelingetje of twee...

Het stranddecor van Petites Dalles

Wil je een dagje naar het strand? Dan kun je terecht op het kiezelstrand van Petites Dalles, aan het Kanaal. Met de auto rijd je er in 5 minuten heen. Hier zon je midden in een schitterend decor van witte rotskliffen. Maar ook de witte strandhuisjes onderaan de Chemin de Bellevue-boulevard zijn absoluut fotogeniek. Zo'n lange dag in de Franse zon maakt wel hongerig... Gelukkig staan de chefs in het hotel al klaar om een je een gastronomische verwennerij voor te schotelen.

Étretat en Rouen verkennen

Een vakantie in Sassetot-le-Mauconduit is zeer geschikt voor een verkenningstocht door de regio. Enkele van de mooiste bezienswaardigheden van Normandië liggen namelijk vlakbij. Wat dacht je bijvoorbeeld van de iconische witte rotsen van Étretat? Namen als de Naald en de Olifant spreken tot ieders verbeelding. Je bent er binnen een uur, net als in de stad Rouen. Slenter hier eens door de geplaveide straten en vergaap je aan huizen met houten gevels en maar liefst 100 klokkentorens.

Bekijk alle vakanties Sassetot-le-Mauconduit (1)