Boek nu je Droomzomer - De unieke combinatie van sport en vakantie

Vakantie St. Julien Des Landes

Op zoek naar een zonvakantie maar kun je niet kiezen uit een strandvakantie, prachtige natuur of een verkoelend meer? Ga dan met TUI op vakantie naar St. Julien des Landes! In dit dorpje in de West-Franse Vendée komen alle ingrediënten voor onvergetelijke vakantie samen. Wandelen door de prachtige natuur rond het meer van Jaunay, zwemmen in de Atlantische Oceaan of struinen over de lokale markt? Tijdens een vakantie in St. Julien des Landes ervaar je 'La Belle France' op haar best.

Vakantie St. Julien Des Landes
  • Waterpret aan het Lac du Jaunay
  • Een lustoord voor strandliefhebbers
  • De blauwe reiger en ijsvogel spotten
  • Bijzondere uitstapjes in de omgeving

Een luxe vakantie in St. Julien des Landes

In het westen van Frankrijk aan de Atlantische Oceaan ligt de prachtige Pays de la Loire, een streek vol natuur, authentieke dorpjes en vooral veel rust en ruimte. In het dorpje St. Julien des Landes is dat niet anders. Gelegen in het natuurgebied rond het meer van Jaunay beleef je op de 5 sterren camping van TUI een rustige vakantie in alle luxe. Zodra ’s ochtends de zon doorkomt, hoor je in de tent of bungalow de vele vogels al fluiten. Na een heerlijk ontbijt met vers 'pain' is het tijd voor actie: een mooie wandeling langs het meer van Jaunay. Wist je dat je hier kunt wandelen door ruim 114 hectare vol groene bossen en kronkelende riviertjes? Vergeet vooral de zwemkleding niet want het meer nodigt uit tot een frisse duik. Niet zo’n zwemliefhebber? Dan biedt het meer van Jaunay nog volop andere activiteiten. Tijdens een vakantie in St. Julien des Landes vang je hier de grootste vissen als karpers, snoeken en baarzen. Maar ook een tocht met de kano of waterfiets zijn aanraders. Neem een lunchpakket mee en smul langs de oevers van heerlijk belegde stokbroodjes.

Relaxen aan het strand én het zwemparadijs

Niet alleen het meer van Jaunay is de place to be voor zwemliefhebbers, de Atlantische Oceaan is ook vlakbij! Na slechts tien minuten rijden met de auto vanaf de camping in St. Julien des Landes kun je al op het strand van Les Sables d’Ollon en Brétignolles sur Mer liggen. Lekker relaxen met zand tussen je tenen en de Franse soleil op je bol. Tip: rijd na een heerlijke dagje strand naar het centrum van St. Julien des Landes. Op de lokale markt koop je de lekkerste verse vis, olijven en steaks om ’s avonds van te smullen voor de bungalow of tent. Je verblijft tijdens een vakantie in St. Julien des Landes op een luxe 5 sterrencamping en dat betekent: een groot zwembad met lange glijbanen voor de kinderen, een wellnesscentrum voor het broodnodige relaxen én een restaurant met een uitstekende keuken. Ideaal als je geen zin hebt om te koken, je bent tenslotte op vakantie in Frankrijk!