Hier kun je nu naar toe met het vliegtuig of de auto. Nu tot 100,- extra korting!

Vakantie Gerakini

Voor een zorgeloze strandvakantie op het Griekse schiereiland Chalkidiki ben je in Gerakini aan het juiste adres. Op de stranden van deze badplaats zijn talloze mooie en rustgevende plekjes te vinden. Geniet van de Griekse zon op het strand bij het luxe 4 sterren hotel van TUI en laat je betoveren door de prachtige natuur, bijvoorbeeld tijdens een excursie naar de beroemde Petralona grot. Of slenter lekker door het histrorische centrum.

Vakantie Gerakini
  • Vakantie Award: Beste Griekenland Aanbieder
Bekijk alle vakanties Gerakini (1)

Zorgeloze strandvakantie in Gerakini

Dit jaar op zonvakantie naar Griekenland? Wat dacht je van een vakantie in Gerakini? Deze badplaats op het Griekse schiereiland Chalkidiki beschikt over talloze mooie stranden. Je wordt hier omgeven door prachtige natuur. Letterlijk, want het luxe 4 sterren hotel van TUI bevindt zich midden in een oude olijfboomgaard. Bijzonder toch? Overigens loop je vanaf het hotel ook heel makkelijk naar het historische centrum en naar het strand. De strakblauwe lucht en het goudgele zand zorgen voor het ultieme vakantiegevoel. Strijk neer op een ligbed en geniet van de warme zon op je huid. De ruisende golven vormen de ultieme soundtrack tijdens je strandvakantie op Chalkidiki.

Ontdek de Petralona grot

Niet alleen de stranden van Chalkidiki zijn erg indrukwekkend, ook het binnenland heeft heel veel moois te bieden. Een van de populairste bezienswaardigheden op het eiland is de Petralona grot op ongeveer 45 minuten rijden van het hotel in Gerakini. Deze grot werd in 1959 per toeval ontdekt en bevindt zich op 300 meter hoogte bij de Katsika berg. Tijdens een tocht door de ondergrondse tunnels ontdek je schitterende stalactieten en stalagmieten. Tip: sla tijdens je vakantie in Gerakini ook het museum direct naast de grot niet over. Hier vind je onder andere botten en een 700.000 (!) jaar oud schedel die in de grot zijn gevonden.

Bekijk alle vakanties Gerakini (1)