Boek nu je Droomzomer - De unieke combinatie van sport en vakantie

Vakantie Kalives

Op vakantie naar Kreta dit jaar? Als zonaanbidder zit je helemaal goed in Kalives, een authentiek Kretenzisch dorpje aan de baai van Sounda. Geniet van de Griekse zon op een van de brede stranden, neem een duik in het fonkelende water van de Middellandse Zee, en ontdek de traditionele tavernes en stenen huisjes in het oude centrum. En sla ook het Ottomaanse fort van Aptera niet over tijdens je vakantie in Kalives.

Vakantie Kalives
  • Vakantie Award: Beste Griekenland Aanbieder
Bekijk alle vakanties Kalives (2)

Zonvakantie aan de baai van Sounda

Laat je betoveren door de authentieke schoonheid van Kalives, een authentiek Kretenzisch dorpje op het Griekse eiland Kreta. Kalives bevindt zich aan de baai van Sounda en bestaat uit twee delen: een oud gedeelte waar typisch Griekse stenen huisjes het straatbeeld sieren, en een modern gedeelte. Het hart van Kalives is het dorpsplein waar je onder andere een 200 jaar oude plantaan en een prachtig oud kerkje kunt bewonderen. Maar het echte paradepaardje (en voor velen toch wel de nummer 1 reden om te kiezen voor een strandvakantie op Kreta) is toch wel het strand: het zachte zand en het azuurblauwe water vormen een adembenemend decor. Neem dus zeker je zwemkleding mee tijdens een vakantie Kalives, want het zou zonde zijn om een duik in het heldere water aan je voorbij te laten gaan!

Met de kids naar Kalives

Zijn de kids mee op vakantie in Kalives? Dan is het luxe TUI FAMILY LIFE hotel de ideale uitvalsbasis tijdens je familievakantie op Kreta. Dichtbij het strand, meerdere zwembaden, en met leuke clubs en activiteiten voor de kinderen. Bovendien maakt het ondiepe water van de Middellandse Zee Kalives een zeer geschikte vakantiebestemming voor een strandvakantie met jonge kinderen. Zij kunnen lekker rondspetteren en schelpen zoeken terwijl jij op een ligbed aan je vakantiekleurtje werkt, ideaal toch? En voor een leuk cultureel uitje ben je vanuit het hotel van TUI in no-time bij het fort van Aptera, een prachtig Ottomaans fort met een fenomenaal uitzicht over de baai van Sounda.

Bekijk alle vakanties Kalives (2)