NIEUW: FAIR TRAVEL - Eerlijk op vakantie met oog voor de toekomst

Vakantie Kefalos

Terwijl je tijdens een vakantie in Kefalos naar het prachtige Paradise Beach fietst, bedenk je je welk Grieks gerecht je vanavond eens gaat proberen. Met je voeten in de kristalheldere Egeïsche Zee ben je eruit: het wordt het lokale gerecht stifádo! Maar eerst een bezoek aan de oude ruïnes van de Agios Stefanos basiliek in het centrum, om hierna in een traditionele taverna te proosten op deze heerlijke vakantie op Kos!

Begin je vakantie dicht bij huis

Wij vliegen je naar Kefalos vanaf Amsterdam, Eindhoven en Rotterdam.

Vakantie Kefalos
  • Vliegen met TUI fly
  • Vakantie Award: Beste Griekenland Aanbieder
Bekijk alle vakanties Kefalos (1)

Proef het echte Griekse leven in Kefalos

Na een korte vliegreis richting Kefalos heb je al snel het echte Griekse vakantiegevoel te pakken. De zon schijnt en de zee is hier altijd binnen handbereik. Tevens is het dorp nog vrij authentiek en vind je hier de mooiste stranden van Kos. Zonnen kun je als de beste op het zandstrand Agios Stefanos, dat zich uitstrekt voor het luxe 5 sterren hotel van TUI. Zin om meer stranden te ontdekken tijdens je vakantie in Kefalos? Bezoek dan eens stranden als Kamila Beach, Golden Beach en Paradise Beach ten oosten van Kefalos. Stuk voor stuk mooi om te ontdekken. Na een dagje strand kun je het landinwaarts gelegen centrum bezoeken, met zijn goed bewaard gebleven ruïnes van de Agios Stefanos basiliek. Onderweg naar een Griekse taverna scoor je nog snel een Grieks souvenir in een van de karakteristieke winkeltjes die Kefalos rijk is. Hierna is het tijd om te smullen van het lokale gerecht stifádo en een echte Griekse salade. Na afloop drink je als een echte Griek een glaasje ouzo. Yamas!

Fietsen in Kefalos op Kos

Wil je tijdens een vakantie in Kefalos meer zien van het eiland Kos? Het landelijke achterland nodigt uit tot het maken van mooie dagtochten. Dat kan uiteraard met de huurauto, maar wat dacht je van een fiets? Kos staat bekend als hét fietseiland van Griekenland en het aanbod van huurfietsen is dan ook enorm. Spring op de fiets en volg de brede paden langs de kust. Houd je camera wel goed bij de hand, want onderweg geniet je van fantastische vergezichten. Maak zeker een stop bij het magnifieke strand Kamari, waar je vanuit de jachthaven uitzicht hebt op alle vissersboten die binnenvaren. Een prachtig schouwspel!

Bekijk alle vakanties Kefalos (1)