Snelle Boekers Voordelen!
  • Extra korting
  • Niet aanbetalen
  • TUI Vroegboekgarantie
Lassi

Vakantie Lassi

  1. Vakantie
  2. Griekenland
  3. Kefalonia
  4. Lassi

Wil je een strandvakantie naar Griekenland boeken, maar het massatoerisme vermijden? Overweeg dan eens een vakantie naar Lassi! Deze badplaats ligt op het eiland Kefalonia en biedt de mooiste stranden aan de Ionische Zee. Natuurlijk ontbreken de Griekse tavernes en karakteristieke witte huisjes niet. Ook leuk om te doen is een wandeling om het schiereiland Paliki. Mooie uitzichten gegarandeerd!

Vakantie Lassi
  • Vliegen met TUI fly
  • Vakantie Award: Beste Griekenland Aanbieder
Bekijk alle vakanties Lassi (8)

Appartement Lassi

In de Baai van Argostoli, aan de ruige en groene zuidwestkust van het Griekse eiland Kefalonia, schittert het tegen de heuvels gebouwde stadje Lassi. Een leuke bezienswaardigheid niet ver bij het appartement in Lassi vandaan is het kerkje op de rotsen aan de kust waar ooit de beschermheilige van het eiland, Agios Gerasimos, woonde, een romantisch plekje voor twee wanneer de zon 's avonds verdwijnt achter de horizon van schiereiland Paliki. Tijdens de zonvakantie in de badplaats liggen de met palm- en olijfbomen omringde goudgele zandstranden binnen handbereik van het centraal gelegen appartement van TUI dat alle vrijheid biedt om zelf de omgeving te verkennen. Zoals de langzaam in zee aflopende en bruisende stranden Makris Gialos en Platis Gialos dat met hun Beach clubs, vele souvenirwinkeltjes, ligbedden en beachvolleybalvelden geliefde stranden zijn tijdens de familievakantie of jongerenvakantie op het Griekse Kefalonia.

Bekijk alle appartementen Lassi (3)

Vakantie Lassi: zon, strand en rust

Na amper drie uur vliegen vanaf Amsterdam kom je aan op het Griekse schiereiland Kefalonia, gelegen tussen Lefkas in het noorden en Zakynthos in het zuiden. Met een huurauto of taxi ben je in nog geen half uurtje rijden op je eindbestemming Lassi, gelegen aan de knalblauwe Ionische Zee. Met stranden als Makris Gialos, Myrtos Beach en Platis Gialos staat een vakantie in Lassi garant voor heel veel strandpret. En vanuit de appartementen en hotels sta je in nog geen 10 minuten met je voeten in het zand! Lassi ligt volledig langs het strand en het centrum ligt dan ook grotendeels aan de boulevard. Hier vind je leukste Griekse tavernes waar de moussaka, baklava en gyros vers en volgens grootmoeders recept worden bereidt. Lekkerder en verser vind je het nergens!

Het Griekse eiland rond

Wil je ook een beetje cultuur meepakken tijdens je vakantie in Lassi? Maak dan vanuit je appartement of hotel een wandeling naar Argostoli. In een kwartier wandel je over de Faraoheuvel naar deze mondaine hoofdstad van Kefalonia. Houd je ogen op, want je passeert allerlei kleurrijke planten. Wandel over de indrukwekkende Dapranos-brug naar het levendige centrum. Natuurlijk strijk je neer op een van de terrassen op het grote plein van de stad. Ook de lokale bevolking zit hier graag en ze vertellen je graag van alles over hun stad.

Ook leuk is een wandeltocht om het schiereiland Paliki heen. Vanuit Lassi wandel je via de vuurtoren Agi Theodori en het monument voor Italiaanse soldaten terug naar de badplaats. Onderweg spot je natuurlijk ook schitterende uitzichten op de Ionische Zee en de baai van Argostoli. Na zoveel activiteit in de Griekse zon kom je lekker bij aan de rand van het zwembad van je hotel of appartement. Neem een frisse duik en geniet van een glaasje Robola wijn, dé specialiteit waar de Kefalonianen trots op zijn.

Bekijk alle vakanties Lassi (8)