Boek nu je Droomzomer - een unieke shortbreak vol sportbeleving

Vakantie Nea Moudania

Voor gouden zandstranden aan de helderblauwe Egeïsche Zee kun je afreizen naar de regio Chalkidiki aan de noordoostkust van het Griekse vasteland. Vanaf een hotel in Nea Moudania zijn de kerk van Panagia Koryfini en het grootste winkelcentrum van de regio binnen handbereik. En 'Ouzo', niet te vergeten.

Vakantie Nea Moudania
  • Vakantie Award: Beste Griekenland Aanbieder
Bekijk alle vakanties Nea Moudania (1)

Strandvakantie tussen de Griekse olijfbomen

In het noordoosten van het Griekse vasteland, aan de Egeïsche Zee, ligt kustplaats Nea Moudania. Bewonder hier het prachtige landschap, gedomineerd door de stranden, helderblauwe zee en olijfboomgaarden. Of ga op culturele ontdekkingsreis in het stadscentrum. Vanuit een 5 sterren hotel in Nea Moudania, direct aan zee gelegen in het hart van de regio Chalkidiki, wandelt u zo het gouden privéstrand van het luxe resort op om een dagje heerlijk te zonnebaden. Of gebruikt u de heldere Egeïsche Zee liever om te zeilen, windsurfen of kajakken?

Het grootste winkelcentrum van Chalkidiki

Ook het centrum van Nea Moudania ligt tijdens de zonvakantie binnen handbereik. Hier wandelt u vanuit het hotel in Nea Moudania zo naartoe om wat cultuur te snuiven, of gewoon even gezellig te winkelen. Bewonder bijvoorbeeld de imposante rood-witte Orthodoxe kerk van Panagia Koryfini, met mooie bogen en schilderingen, gelegen op een heuveltop vanaf waar je een adembenemend uitzicht hebt over het Kassandra schiereiland. Of ga een dagje shoppen in het grootste winkelcentrum van Chalkidiki, waar je onder andere kledingwinkels en souvenirwinkeltjes vindt. En aan het einde van een drukke dag kun je in de '
Sueno Food Beach Bar' aan het strand genieten van een heerlijke 'Moussaka' of een glaasje 'Ouzo' bij zonsondergang.

Bekijk alle vakanties Nea Moudania (1)