Snelle Boekers Voordelen!
  • Extra korting
  • Niet aanbetalen
  • TUI Vroegboekgarantie
Adriatische Rivièra

Vakantie Adriatische Rivièra

  1. Vakantie
  2. Italië
  3. Adriatische Rivièra

Witte stranden die langzaam aflopen in de kalme, diepblauwe Adriatische Zee en gevuld zijn met gestreepte ligstoelen; welkom aan de Adriatische Rivièra. In badplaats als Riccione en Cattolica is het goed toeven tijdens een strandvakantie in Italië. Wie tijdens een vakantie aan de Adriatische Rivièra culturele bezienswaardigheden wil bekijken, kan terecht in het Romeinse amfitheater in Rimini.

Vakantie Adriatische Rivièra
Bekijk alle vakanties Adriatische Rivièra (16)

Een strandvakantie aan de Adriatische Rivièra

Zo'n beetje halverwege Italië vind je aan de oostkant een kust met witte zandstranden en diepblauw water dat erg kalm is. De Adriatische Rivièra kent badplaatsen als Cattolica, Riccione en Lido di Spina die direct aan de Adriatische Zee liggen. Dankzij de golfbrekers die zorgen voor kalm water en de stranden die langzaam aflopen is de Adriatische Rivièra de plek voor een strandvakantie met kleine kinderen. Kies tijdens een vakantie aan de Adriatische Rivièra bijvoorbeeld voor een 4 sterren hotel in Cattolica, gelegen direct aan Malù Beach. Na het ontbijt op het balkon kun je het strand opstappen waar je het hele dag wel kunt volhouden. 

Eeuwenoude gebouwen in Rimini

Het is niet alleen strand wat de klok slaat aan de Adriatische Rivièra, aangezien deze kustlijn ook culturele bezienswaardigheden bezit. Wie een strandvakantie wil combineren met het bezoeken van eeuwenoude gebouwen moet in de badplaats Rimini zijn. Zo kun je in het symbool van de stad, het Romeinse amfitheater, met een beetje fantasie de gladiatoren nog zien rondlopen. Vanuit het luxe hotel van TUI in Rimini kun je ook een bezoek brengen aan het Castel Sismondo. Dit middeleeuwse kasteel in Rimini beschikt over indrukwekkende torens met arcaden en marmeren versieringen die zeker wel een bezichtiging waard zijn tijdens een vakantie aan de Adriatische Rivièra.

Bekijk alle vakanties Adriatische Rivièra (16)