NIEUW: FAIR TRAVEL - Eerlijk op vakantie met oog voor de toekomst

Vakantie Adriatische Rivièra

Op de gouden zandstranden van Gabbice Mare geniet je tijdens een vakantie aan de Adriatische Rivièra optimaal van de Italiaanse zonneschijn. En van het uitzicht, over de helderblauwe Adriatische Zee. En op het glooiende groene heuvellandschap aan de andere kant. Cultuur snuiven? Dat doe je tijdens een vakantie in Rimini. Met tal van Romeinse bezienswaardigheden, zoals een amfitheater en een triomfboog.

Vakantie Adriatische Rivièra
Bekijk alle vakanties Adriatische Rivièra (23)

Strandvakantie aan de Adriatische Rivièra

Wie bij TUI een vakantie aan de Adriatische Rivièra boekt, geniet volop van de Italiaanse zonnestralen. Een gouden zandstrand is vanuit een hotel aan de lange kustlijn namelijk nooit ver. Boek je een luxe hotel in badplaats Gabbice Mare? Dan kun je ook binnen van de zee genieten. Vanaf het balkon van de kamer heb je namelijk een panoramisch uitzicht over het lichtgouden strand en de helderblauwe Adriatische Zee. Waar je voor een verfrissende duik natuurlijk ook zo naartoe wandelt. Onze aanrader: verken ook meteen het naastgelegen bosgebied. Want vanaf de Via Panoramica door de bossen, de naam zegt het al, zijn de uitzichten nóg mooier.

Romeinse bezienswaardigheden in Rimini

Wil je tijdens een vakantie aan de Adriatische Rivièra ook de culturele bezienswaardigheden van Italië bewonderen? Kies dan voor een centraal gelegen hotel in Rimini. Op loopafstand van de Romeinse triomfboog Arco d'Augusto. Gebouwd in 27 v.Chr. en bijzonder goed bewaard gebleven. Om ook de Romeinse Ponte di Tiberio over de rivier de Marecchia niet te vergeten. En dan hebben we het nog niet eens gehad over het 2e eeuwse amfitheater. Even bijkomen van al die trekpleisters? Terug in het hotel in Rimini kun je in een van de restaurants genieten van verse pasta. Zonder bijkomende kosten, als je een vakantie in Italië boekt op basis van All Inclusive.

Bekijk alle vakanties Adriatische Rivièra (23)