Hier kun je nu naar toe met het vliegtuig of de auto. Nu tot 100,- extra korting!

Vakantie Palaia

Voor een heerlijke zonvakantie met een cultureel tintje zit je helemaal goed met een vakantie Palaia! Dit Italiaanse dorpje in de heuvels van Toscane heeft een zeldzame authentieke charme en wordt omringd door zonovergoten wijngaarden en velden vol zonnebloemen. Fijne bijkomstigheid: het dorpje bevindt zich op rijafstand van het bruisende Pisa, dus een leuke stedentrip tussendoor is geen probleem.

Palaia: authentiek dorpje in de Toscaanse heuvels

Het Italiaanse dorpje Palaia bevindt zich tussen de Toscaanse heuvels en bezit een authentieke charme die maakt dat je aan het eind van je vakantie niet meer naar huis wil! De stenen huizen en smalle straatjes in het centrum vormen een charmant plaatje, en ook in de omgeving van het dorp is heel veel moois te zien. Ontdek de natuurlijke schoonheid van het Toscaanse landschap tijdens een wandeling of een tocht te paard. Tijdens je tocht door de glooiende heuvels passeer je zonovergoten wijngaarden, idyllische dorpjes en goudgele graan- en zonnebloemvelden. En ’s avonds, wanneer de zon langzaam aan de horizon verdwijnt, geniet jij in een van de gezellige restaurantjes in het centrum van Palaia van de heerlijkste gerechten uit de traditionele Italiaanse keuken.

Van Palaia naar Pisa

Zin in een cultureel uitstapje tijdens je vakantie Palaia? Het luxe 4 sterren appartement van TUI in Palaia is een ideale uitvalsbasis voor een bezoek aan één van de grotere Italiaanse steden. Zo rijd je in minder dan een uur naar het bruisende Pisa. Hier vind je talloze leuke bezienswaardigheden. Natuurlijk neem je een kijkje bij de beroemde scheve toren van Pisa, maar sla ook het minder bekende maar minstens zo indrukwekkende Palazzo Blu niet over. Zowel de opvallende blauwe gevel van dit 14e-eeuwse paleis als de uitgebreide kunstcollectie die zich binnen in het gebouw bevindt zullen zeker indruk maken.

Bekijk alle vakanties Palaia (1)