Hier kun je nu naar toe met het vliegtuig of de auto. Nu tot 100,- extra korting!

Vakantie Tavarnelle Val di Pesa

De beroemde Italiaanse wijnstreek Chianti ligt aan je voeten tijdens een vakantie Tavarnelle Val di Pesa. Dit stadje ligt aan Chianti Road waar uitgestrekte wijnvelden, olijfgaarden en landgoederen het landschap vormen. Stap bij het appartement van TUI de auto in om de route af te leggen en te proeven van de Chianti wijn. Cultuurliefhebbers kunnen het middeleeuwse Castello di Tignano bezoeken of gaan sightseeing in Florence.

Vakantie Tavarnelle Val di Pesa
Bekijk alle vakanties Tavarnelle Val di Pesa (2)

Touren over de schilderachtige Chianti Road

Prachtige vergezichten, heerlijke wijnen en culturele dagjes uit is waar het om draait tijdens een vakantie Tavarnelle Val di Pesa. Dit rustieke stadje ligt in het hart van de Chianti streek in de Italiaanse regio Toscane. Stap bij het appartement van TUI de huurauto in en verken de uitgestrekte wijnvelden en olijfgaarden in de omgeving. Aan Chianti Road staan veel wijndomeinen en landgoederen waar je van de beroemde Chianti wijn kunt proeven. Het uitzicht op het glooiende, groene heuvellandschap is ondertussen schilderachtig. Vergeet niet om je favoriete wijn mee terug te nemen naar Tavarnelle Val di Pesa om ’s avonds op het balkon van het appartement nog even na te genieten van de indrukwekkende dag.

Sightseeing in Toscane

Omdat renaissancestad Florence op een half uur rijden van Tavarnelle Val di Pesa ligt is er genoeg te doen voor cultuurliefhebbers. Maar in de directe omgeving van Tavarnelle Val di Pesa zijn de pittoreske, middeleeuwse stadjes ook wel een bezoek waard. Zet bijvoorbeeld koers naar het ommuurde dorpje Castello di Tignano en bewonder hier de historische vestingsmuren, stenen kerkjes en smalle straatjes. In de zomermaanden kun je hier zelfs openluchtconcerten bijwonen. De vakantie Tavarnelle Val di Pesa is helemaal compleet door plaats te nemen op een terrasje en te smullen van een steenoven gebakken pizza.

Bekijk alle vakanties Tavarnelle Val di Pesa (2)