Hier kun je nu naar toe met het vliegtuig of de auto. Nu tot 100,- extra korting!

Vakantie Montefiridolfi

Een vakantie Montefiridolfi brengt je naar het hart van de Chianti-streek. Alleen al de route naar dit middeleeuwse dorpje is de moeite waard. Je rijdt door glooiende heuvels en langs gaarden vol wijnranken en olijfbomen. In Montefiridolfi proef je het goede Italiaanse leven met een glas Solaia-wijn en geniet je van de rust. Wil je nóg meer zien van Toscane? Stap dan in de auto en zet koers naar schitterend Siena of Florence.

Montefiridolfi is Toscane op zijn best

Proef het goede Italiaanse leven tijdens een vakantie in Montefiridolfi. Dit kleine plaatsje vind je op een uurtje ten zuiden van Florence, in hartje Chianti. Je rijdt via kronkelige weggetjes door de Toscaanse heuvels naar het middeleeuwse dorpje. Cipressen, wijngaarden en olijfbomen sieren de glooiende bermen. In de verte lonkt het stenen Bibione-kasteel van Montefiridolfi. TUI biedt in het dorp zowel hotelkamers als appartementen aan. Je hebt dus beslist ruime keuze. Wandel door de idyllische omgeving en schuif daarna aan tafel in het restaurant van het hotel. Proef ook zeker de zelfgemaakte Tignanello- en Solaia-wijnen, want die zijn heerlijk!

Autorondrit naar Siena en Florence

Een vakantie Montefiridolfi is geknipt voor een ontdekkingstocht door Toscane. Het dorp ligt namelijk vlakbij de snelweg naar steden als Florence, Siena en San Gimignano. Zo ervaar je Toscane op zijn best. Siena bereik je in een half uurtje rijden naar het zuiden. In deze middeleeuwse stad kijk je zeker je ogen uit. Het Piazza del Campo, de Dom van Siena en de prachtige paleizen maken de reis absoluut de moeite waard. Wil je Florence bezoeken? Dan zet je vanuit Montefiridolfi koers naar het noorden. In slechts een uurtje bereik je de renaissance-stad aan de Arno. Hier voelen vooral kunstliefhebbers zich zeker thuis.

Bekijk alle vakanties Montefiridolfi (1)