Boek nu je Droomzomer - een unieke shortbreak vol sportbeleving

Last Minute Calheta

Tijdens een Last Minute Calheta ligt het enige zandstrand van het Portugese eiland Madeira aan je voeten. Steek je tenen in het goudkleurige zand, sip van een glas aguardente-rum en tuur het diepblauwe water van de Atlantische Oceaan af op zoek naar walvissen en dolfijnen. Wil je meer zien van de natuur op dit kleurrijke ‘Bloemeneiland’? Kies dan voor een rondreis Madeira en bezoek de vele botanische tuinen.

Zonnen op het zandstrand van Calheta

Ben je een natuurliefhebber die ook wel houdt van zon, zee en strand? Dan is een Last Minute Calheta iets voor jou. Deze badplaats ligt namelijk aan het enige zandstrand op het Portugese ‘Bloemeneiland’ Madeira. Vanuit het luxe hotel van TUI stap je zo het goudkleurige strand op voor een paar uur zonnen. Tussendoor komt de ober van het All Inclusive hotel met liefde een glaasje aguardente-rum brengen. Afkoelen doe je door het diepblauwe water van de Atlantische Oceaan in te plonsen. Al kun je tijdens de zonvakantie in Calheta ook een boottocht maken en walvissen en dolfijnen spotten.

Touren langs de natuurlijke schatten van Madeira

Madeira staat bekend om de grillige kustlijn, indrukwekkende natuurgebieden en kleurrijke botanische tuinen. Bij TUI kun je kiezen voor een rondreis Madeira en 2 nachten verblijven in Calheta. Tijdens deze individuele rondreis kun je op het strand van Calheta bijkomen van alle indrukken die je opdoet. Bijvoorbeeld van het rondstruinen door de botanische tuinen in de hoofdstad Funchal. Of van het badderen in de natuurlijke baden van Porto Moniz. En dan hebben we het nog niet eens gehad over het betoverende Laurissilva woud. Al deze plekken bezoek je tijdens de Last Minute Calheta per huurauto.

Bekijk alle Last Minutes Calheta (2)