Snelle Boekers Voordelen!
  • Extra korting
  • Niet aanbetalen
  • TUI Vroegboekgarantie
Novi Vinodolski

Vakantie Novi Vinodolski

  1. Vakantie
  2. Kroatië
  3. Kvarner Baai
  4. Novi Vinodolski

In het Kroatische Novi Vinodolski draait het allemaal om romantiek en wijn. Het is niet voor niks dat het dorp omringd wordt door groene loofbossen en wijngaarden. Zoek bij zonsondergang het zwembad op bij het luxe appartement van TUI en bewonder het fonkelblauwe water van de Adriatische Zee met een glas wijn. Overdag kun je tijdens de vakantie Novi Vinodolski zonnen op het Lisanj strand of snorkelen in de Kvarner Baai.

Appartement Novi Vinodolski

Wijnliefhebbers kunnen hun lol op tijdens een vakantie in Novi Vinodolski. Deze sfeervolle badplaats in Kroatië ligt tegen een helling in de Vinodol Vallei die vol staat met loofbossen die zorgen voor een groen karakter. Vroeger vond je hier echter vele wijngaarden en het is geen toeval dat het Kroatische woord voor wijn ‘vino’ is. Het verleden komt in Novi Vinodolski elk jaar tot leven in augustus wanneer een van de druivenpluksters wordt gekroond tot de 'Roos van het wijndal' (Ruzica Vinodola). Novi Vinodolski is echter meer dan wijn. Vanaf het 4 sterren appartement van TUI loop je binnen enkele minuten via de Obala Petra Kresimira IV naar het kiezelstrand waar je uitkijkt op het eiland Krk in het helderblauwe water van de Kvarner Baai. Voor een hapje eten kunt u de auto pakken en in 10 minuten naar het centrum rijden. Wie liever in het moderne appartement in Novi Vinodolski gaat koken, kan in het centrum wat boodschappen halen bij de Lidl. Hierna kunt u uitbuiken in de fantastische wellness bij het appartement.

Bekijk alle appartementen Novi Vinodolski (1)

Wijn proeven in Novi Vinodolski

Met een wijntje uitkijken op het fonkelblauwe water van de Adriatische Zee is waar het om draait tijdens een vakantie Novi Vinodolski. Dit Kroatische dorpje ligt verscholen tussen groene loofbossen vol wijngaarden aan de Kvarner Baai. Het is niet voor niks dat het woord ‘vino’ terugkomt in de naam van het dorp. De cultuur proeven doe je in het luxe appartement van TUI. Deze is gebouwd op een heuvel en kijkt uit op het diepblauwe water van de Adriatische Zee. Vooral aan de rand van het zwembad is het overdag goed toeven. Al is dat ’s avonds, tijdens de zonsondergang, niet anders. Romantischer wordt het niet met een glas wijn in je hand en je partner naast je.

Zonnen aan de Kvarner Baai

Natuurlijk kun je tijdens een vakantie Novi Vinodolski ook genieten van de zon. Vanuit het appartement van TUI is het maar een paar minuten lopen naar het Lisanj strand. Kies een ligbed uit op dit natuurstenen plateau en laat de zon je huid verwarmen. Toe aan verfrissing? Huur dan een parasol of spring het diepblauwe water in van de Kvarner Baai. Wist je trouwens dat je hier ook goed kunt snorkelen? Het water van de Adriatische Zee is zo helder dat je de baarzen goed kunt zien. Vergeet in de namiddag niet het centrum van Novi Vinodolski te bewonderen. Dankzij de Romeinse stadsmuren, de stenen huizen en de smalle straten is dit dé plek voor cultuurliefhebbers.

Bekijk alle vakanties Novi Vinodolski (2)