Hier kun je nu naar toe met het vliegtuig of de auto. Nu tot 100,- extra korting!

Vakantie Bugibba

Op het eiland Malta beleef je in de badplaats Bugibba een kleurrijke zonvakantie. De zonnige stranden en witte bootjes op het diepblauwe water van de Middellandse Zee zijn een lust voor het oog. Ga tijdens de vakantie Bugibba zeker mee op duikexcursie om de onderwatergrotten en scheepswrakken vol octopussen te bewonderen. Opdrogen kan bij een van de terrassen aan de Islet promenade. Of in het appartement van TUI.

Een duik in kleurrijk Bugibba

Een gezellig toeristenoord met een zonnige strand is waar je verblijft tijdens een vakantie Bugibba. Deze badplaats ligt op het eiland Malta, dat dankzij het kraakheldere water van de Middellandse Zee bekend staat als duikparadijs. Bij TUI verblijf je in Bugibba in een appartement met zeezicht. Het kleurrijke strand mét Dive Centre ligt op loopafstand. De ideale plek om overdag te luieren onder de zon. Al kun je natuurlijk ook mee op duikexcursie en de onderwaterwereld van Malta bewonderen. Verzonken schepen vol octopussen, steile rotswanden en grotten wachten.

Wandelen naar het levendige Qawra

Tijdens een vakantie Bugibba kun je niet om Qawra heen. Beide badplaatsen zijn met elkaar verbonden door de Islet promenade die vol staat met winkels, terrassen en hotels. Terwijl je over de boulevard wandelt is het uitzicht op de grillige kustlijn van Malta indrukwekkend. Met een beetje wind zie je de golven krachtig tegen de rotsen slaan. Eenmaal aangekomen in Qawra is het Malta National Museum een bezoek waard. Zo zie je het onderwaterleven van de Middellandse Zee zonder nat te worden. De dag afsluiten kan in het casino of in de pubs die Qawra rijk is.

Bekijk alle vakanties Bugibba (1)