Tot 50,- korting op wintervakanties dicht bij huis
Bain Boeuf

Vakantie Bain Boeuf

  1. Vakantie
  2. Mauritius
  3. Noordkust
  4. Bain Boeuf

Een zonvakantie naar Mauritius betekent relaxen op een paradijselijk strand! In Bain Boeuf, aan de noordkant van het eiland, geniet je op het zandstrand van een mooi zicht op de turquoise Indische Oceaan en op het eiland Gunners Quoin. Ook onderwater is het prachtig dankzij de kleurrijke vissen en schildpadden! Ervaar tijdens een vakantie in Bain Boeuf de relaxte sfeer of zoek vertier in de stad Grand Baie.

Vakantie Bain Boeuf
  • Voordeeltarieven met Emirates
  • Smeltkroes van culturen
Bekijk alle vakanties Bain Boeuf (1)

Strandvakantie in Bain Boeuf

Deze vliegvakantie gaat naar het meest oostelijke stuk land van Oost-Afrika: Mauritius. Dit eiland in de Indische Oceaan is er een om door een ringetje te halen. Het betoverende groene eiland wordt omlijst door een turquoise zee, waar je op vakantie in Bain Boeuf, aan de noordkust van het eiland, elke dag van geniet. Dat doe je vanuit een luxe hotel van TUI, dat pal aan de Indische Oceaan ligt of in de schaduw van de palmbomen op het lange Bain Boeuf zandstrand. Zon is hier zo goed als gegarandeerd, zelfs in de winter zakt de temperatuur niet snel onder de 20 graden! Op het turquoise water zie je boten dobberen en een rotseilandje liggen, dit is het oude vulkanische eiland Gunners Quoin. Niet alleen boven water is het zicht fantastisch, ook de onderwaterwereld is een duik waard: de koralen, kleurrijke vissen en schildpadden zijn een lust voor het oog.

Wandelen naar het bruisende Grand Baie

Zelfs als je liever niet gaat duiken, kun je eenvoudig de kleurrijke onderwaterwereld bewonderen. Kies dan voor een verblijf in het luxe hotel op basis van All Inclusive. Er is dan een tocht per glasbodemboot inbegrepen. Werkelijk een fantastische manier om de onderwaterwereld te verkennen! Wil je nog meer vertier tijdens deze vakantie in Bain Boeuf? Wandel dan vijf kilometer zuidwestwaarts naar de bruisende badplaats Grand Baie, dat zich heeft ontpopt tot de trekpleister van Mauritius. Op de Grande Baie Bazaar spot je de mooiste souvenirs en kun je proeven van Afrikaanse lekkernijen. Voor cultuurliefhebbers is een bezoek aan de kleurrijke Hindoeïstische Tamil Surya Oudaya Sangam Tempel een aanrader! Deze typische Indiase tempel is niet alleen van buiten versierd met kleurrijke beelden en schilderingen, ook van binnen mag het architectonische hoogstandje er zijn!

Bekijk alle vakanties Bain Boeuf (1)