NIEUW: FAIR TRAVEL - Eerlijk op vakantie met oog voor de toekomst

Vakantie Scherpenisse

Op het Zeeuwse eiland Tholen kun je tijdens een vakantie Scherpenisse in eigen land kamperen in een safaritent. Vanuit de luxe camping loop je via de glooiende duinen zo naar het zandstrand aan de Oosterschelde. En omdat Zeeland de meeste zonuren heeft van Nederland is het hier goed toeven. Houd tijdens een strandwandeling de ogen goed open, want in de Oosterschelde worden regelmatig zeehonden gezien.

Vakantie Scherpenisse

Kamperen in zonnig Zeeland

Een luxe kampeervakantie in eigen land vier je in het Zeeuwse Scherpenisse. In dit pittoreske dorpje op het eiland Tholen heeft de camping van TUI speciale safaritenten. En via de glooiende zandduinen loop je zo naar het zandstrand aan de Oosterschelde. Omdat Zeeland de meeste zonuren van Nederland heeft is het hier goed toeven in de zomermaanden. Met onstuimig weer kun je uitwaaien door een strandwandeling te maken. Houd je ogen goed open, want in de Oosterschelde worden regelmatig zeehonden gespot. En tijdens een vakantie Scherpenisse hoef je niet bang te zijn voor koud water. Het zwembad op de camping wordt namelijk verwarmd.

Indrukwekkend bezoek aan Neeltje Jans

Ook in het centrum van Scherpenisse is het goed toeven. De traditionele vissershuizen, boetiekjes en terrassen op de Grote Markt zorgen voor een pittoresk decor. Onder toeziend oog van het historische raadhuis smul je bij een van de terrassen van Zeeuwse mosselen of een bolus. Bezoek tijdens een vakantie Scherpenisse zeker ook de beroemde stormvloedkering op een uur rijden van de luxe camping. In Deltapark Neeltje Jans kun je de stormvloedkering van binnen bekijken en horen hoe het Noordzeewater tekeer gaat. De 4D experience is net zo indrukwekkend. Hier krijg je een indruk van de watersnoodramp van ’53.