VERSOEPELDE OMRUILGARANTIE: Geldig op huidige én nieuwe boekingen
Brand

Vakantie Brand

  1. Vakantie
  2. Oostenrijk
  3. Brandnertal
  4. Vorarlberg
  5. Brand

Tijdens een vakantie Brand smul je niet alleen van het fotogenieke berglandschap. In dit sfeervolle Oostenrijkse dorp staat namelijk de Milka-fabriek en is de reclame van de chocoladefabrikant opgenomen. Met het kijken van deze tv-spot kom je helemaal in de stemming voor de actieve vakantie. Na een wandeling langs de Lünersee of een avontuurlijke dag in Klimpark Brandnertal smaakt een chocofondue extra lekker.

Vakantiehuis Brand

Wie in alle vrijheid wil verblijven in een sfeervol 4 sterren houten chalet met alle gemakken van thuis zit goed in een vakantiehuis in Brand. Vanuit deze Oostenrijkse plaats kun je alle kanten op. Het dorp ligt aan de voet van de 2.965 meter hoge berg Schesaplana, wat betekent dat hier het hele jaar door veel te beleven is. Het vakantiehuis in Brand is de ideale uitvalsbasis voor een wandelvakantie in het Alpenlandschap van het Rätikonmassief. Loop langs de rivier Alvier en neem een douche bij de indrukwekkende Kesselwaterval.

Terug in het vakantiehuis van TUI kunnen de voeten weer ontspannen terwijl je op de overdekte veranda een drankje drinkt en uitkijkt op de omliggende bergen. Het vakantiehuis heeft gratis WiFi, dus de eerste vakantiefoto kun je alvast delen met het thuisfront. Al honger gekregen? Met de boodschappen van de Spar Markt maak je in een handomdraai een overheerlijke Oostenrijkse 'Schnitzel' of 'Fiaker Gulasch'. 

Actief doen in het landschap van de Milka-reclame

Nu alvast weten hoe een vakantie Brand er uit ziet? Bekijk dan de Milka-reclame, want in Brand stap je het decor van deze TV-spot binnen. Het is dan ook niet voor niks dat de Milka-fabriek in dit Oostenrijkse dorpje staat. Dat wordt smullen! De extra calorieën raak je tijdens een vakantie Brand zonder probleem weer kwijt. De bergachtige omgeving laat zich namelijk goed lenen voor een actieve vakantie. Bedwing bijvoorbeeld het avontuurlijke parcours in Klimpark Brandnertal. Of stap de Lünersee kabelbaan in voor een wandeling rondom dit stuwmeer. Ondertussen zorgen de besneeuwde bergtoppen van het Rätikon bergmassief voor indrukwekkende uitzichten.  

Een sfeervolle avond in Brand

Ook het pittoreske centrum van Brand speelt een hoofdrol in de Milka-reclame. De stenen huizen, eeuwenoude boerderijen en klinkerstraatjes zorgen voor een sfeervol decor. Om ook de gezellige boetiekjes en restaurants niet te vergeten. Hier is het ’s avonds goed toeven tijdens een vakantie Brand. Stap zeker eens binnen bij de Maria Himmelfahrt kerk waar middeleeuwse fresco’s en schilderijen van heiligen hangen. In het centrum van Brand kun je ook boodschappen doen voor de kaasfondue (of chocofondue) die je zelf in elkaar zet in het appartement van TUI. Kies je voor het luxe hotel? Dan staat de schnitzel ’s avonds voor je klaar.  

Bekijk alle vakanties Brand (4)