Hier kun je nu naar toe met het vliegtuig of de auto. Nu tot 100,- extra korting!

Vakantie Gaschurn

Overnachten op grote hoogte doe je tijdens een vakantie Gaschurn. Dit Oostenrijkse bergdorp in het Silvretta gebergte ligt op 1.000 meter hoogte. Het uitzicht op de imposante bergen en de groene alpenweiden is dan ook indrukwekkend. Dankzij 500 kilometer aan wandel- en fietspaden is een actieve ontdekkingstocht zo gemaakt. Opfrissen doe je bij de meren van Mountain Beach met een heus raftingparcours.

Een vakantie op hoogte in Gaschurn

Ontbijten met vers afgebakken kaiserbroodjes, versgeperste jus d’orange én uitzicht op een adembenemende bergwereld. Dat doe je tijdens een vakantie Gaschurn. Dit Oostenrijkse dorp in het Silvretta gebergte ligt op 1.000 meter hoogte en wordt omringd door de hoge bergen van Vorarlberg. Op het balkon van de hotelkamer is het uitzicht dan ook indrukwekkend. Meer dan 500 kilometer aan gemarkeerde wandel- en fietspaden zorgen ervoor dat actievelingen hun hart kunnen ophalen in Gaschurn. Tussendoor uitrusten kan bij de typische houten chalets waar apfelstrudel en chocomelk op de menukaart staan. Of plons het zwembad in bij het hotel in Gaschurn voor een frisse duik.

Waterpret bij Mountain Beach

Over verfrissing gesproken; die vind je tijdens de vakantie Gaschurn ook bij Mountain Beach. De naam is een beetje misleidend want bij deze twee zwemmeren mét zuiver bronwater ligt geen strand. Zonnen doe je hier op de grasweiden. Het leuke van Mountain Beach is dat de meren met elkaar verbonden worden door een snelstromende beek die je met een raft kunt bedwingen. Vooral leuk voor de kinderen. Daarnaast zijn er touwnetten, houten vlonders en glijbanen bij de meren te vinden. Een dag vol waterpret is verzekerd. Zoek ’s avonds het luxe hotel van TUI op waar iedere week een Oostenrijkse fondue wordt geserveerd. Dat wordt smullen!

Bekijk alle vakanties Gaschurn (2)