NIEUW: FAIR TRAVEL - Eerlijk op vakantie met oog voor de toekomst

Vakantie Bohinjsko Jezero

Actievelingen en watersporters opgelet. Tijdens een vakantie Bohinjsko Jezero ontdek je de mooiste natuurgebieden van Slovenië. Bohinjsko Jezero is een meer in het noorden van Slovenië. Groene berghellingen, turquoise gekleurd water en witte strandjes zorgen voor een sprookjesachtig decor. Vanuit het hotel van TUI sta je zo aan de oevers van dit meer en bij de Savica waterval in het Nationaal Park Triglav.

Vakantie Bohinjsko Jezero
Bekijk alle vakanties Bohinjsko Jezero (2)

Actief doen aan het meer van Bohinjsko Jezero

Turquoise gekleurd water, verborgen strandjes en berghellingen vol naaldbomen zijn de ingrediënten van een vakantie Bohinjsko Jezero. Dit dorpje ligt aan het gelijknamige meer in het noorden van Slovenië. Voor natuurliefhebbers is Bohinjsko Jezero een paradijselijke plek. Kanoën en wandelen zijn hier geliefde bezigheden, maar je kunt op het witte strand ook lekker ontspannen onder de zon. Het luxe hotel van TUI staat direct aan het meer, dus je bent er zo. De imposante bergen van de Sloveense Alpen maken het decor van Bohinjsko Jezero compleet. En na een actieve dag staan ’s avonds de gevulde deeghapjes ‘štruklji’ voor je klaar in het hotel.

Het sprookjesdecor van Nationaal Park Triglav

Tijdens een vakantie Bohinjsko Jezero kun je niet om het Nationaal Park Triglav heen. Het hotel van TUI staat in dit indrukwekkende natuurgebied dat zich laat kenmerken door de sprookjesachtige meren, romantische watervallen en dichte bossen. Trek de wandelschoenen maar aan en maak een tocht naar de Savica waterval bij het dorpje Ukanc. Door de zonnestralen kun je in de waterval de regenboog zien verschijnen. Dit is niet voor niks een van de mooiste watervallen van Slovenië. Ook een tocht naar de zeven Triglav meren is een aanrader tijdens een vakantie in Bohinjsko Jezero. Dankzij de verschillende kleuren van het water (felblauw, groen en zelfs zwart) zijn ze stuk voor stuk indrukwekkend.

Bekijk alle vakanties Bohinjsko Jezero (2)