Hier kun je nu naar toe met het vliegtuig of de auto. Nu tot 100,- extra korting!

Vakantie Calonge

In het Catalaanse Calonge, aan de Costa Brava, zijn het 'Castell' boven op de heuvel, het museum Casa Magica, de uitgestrekte kustlijn van Platja de Torre Valentina dé blikvangers. Dit en meer is er te ontdekken tijdens je vakantie in Calonge. Hier wandel je door de kronkelende straatjes in het middeleeuwse centrum of loop je vanaf de camping van TUI naar het strand voor een verkoelende duik in de Middellandse Zee.

Last Minute Calonge: snel op het strand

Ontdek de adembenemende stranden van de Spaanse Costa Brava tijdens een vakantie Calonge. In en rondom dit Catalaanse dorpje vind je alles wat je je kunt wensen voor een ontspannen zonvakantie. Werk aan je vakantiekleurtje op het Platja de Torre Valentina strand. Heerlijk genieten van het uitzicht op de Middellandse Zee met een boek en een drankje binnen handbereik. Wat wil een mens nog meer? Vanaf de gezellige camping van TUI direct aan zee ben je er bovendien in no-time. En ook de kinderen zullen zich prima vermaken bij het zwembad en de miniclub.

Magie en historie in Calonge

Aan bezienswaardigheden geen gebrek tijdens je vakantie Calonge. In het middeleeuwse centrum van het dorp bevindt zich onder andere het imposante 'Castell de Calonge' met de Torre del Homenaje. Vanwege de geweldige akoestiek wordt hier elk jaar gedurende de zomermaanden het Interludi muziekfestival van Calonge gehouden. Goed om te weten: het kasteel is alleen bij speciale gelegenheden geopend voor publiek. Ook 'La Casa Magica', een museum dat helemaal is gewijd aan de kunst van het illusionisme, is een leuke bezienswaardigheid die zeker in de smaak zal vallen bij kleine én grote goochelaars. Laat je verbazen door de collectie curiosa, posters en magische trucs gebruikt door grote illusionisten.

Bekijk alle vakanties Calonge (1)