Boek nu je Droomzomer - een unieke shortbreak vol sportbeleving

Vakantiepark België

Uitwaaien aan de Belgische kust, op ontdekkingstocht in de Ardennen en smullen van Belgische lekkernijen; een vakantie naar een vakantiepark in België is ronduit zalig. Wandel vanaf je duinhuisje in De Haan zo het strand op. Volg de kronkelige rivier de Ourthe tijdens een kanotocht in de Ardennen. Of smul je liever van Vlaamse frieten in Brugge?

Vakantiepark België
Vakantieparken België (13)
Populaire bestemmingen
Ardennen Ardennen(7)

Pak je wandelschoenen in of maak de fietsendrager vast aan de auto. Tijdens een vakantie naar een vakantiepark in de Ardennen verveel je je geen moment. Actievelingen halen hun hart op in... Lees meer

West-Vlaanderen West-Vlaanderen(3)

Klinkt zon, zee en strand jou ook als muziek in de oren? Verblijf dan in een vakantiepark in West-Vlaanderen. Vanaf je vakantiewoning loop je zo in je zwemkleding naar het strand om een d... Lees meer

Vakantieparken België (13)

Het groene hart van België

Voor een vakantie midden in de natuur ben je bij een vakantiepark in België aan het juiste adres; ze liggen namelijk in het hartje van de groene Ardennen. Wandel of fiets vanaf de Ardense Hoeve langs kabbelende beekjes, rotsen en heuvels. Of stap in een kano voor een avontuurlijke tocht over rivier de Ourthe. En tijdens een bezoek aan de grotten van Hotton kijk je ogen uit tussen de talrijke druipsteenformaties. Ook voor kinderen is dit een heel avontuur in deze magische ondergrondse wereld. Of verwen jezelf met Belgische chocolade nadat je met eigen ogen hebt gezien hoe het wordt gemaakt in de Chocoladefabriek Defroidmont in Erezée.

Uitwaaien aan de Belgische Kust

Een vakantie aan de Belgische kust is zoals de Belgen het zeggen in één woord; ‘zalig’. Overnacht in een gezellig duinenhuisje in het vakantiepark in België van TUI en je loopt zo over de duinen naar het strand om even uit te waaien. Ook de kinderen vervelen zich niet; klimmen in de speeltuin en zandkastelen bouwen op het strand. En met minder weer is er een subtropisch zwemparadijs om de hoek. Maar je kunt ook op de fiets stappen om langs de kustlijn of naar de duinbossen te fietsen. Of ontdek het historische Brugge. Na een slechts 30 minuten rijden sta je al voor de Onze-Lieve-Vrouwekerk in Brugge. En op de gezellige Grote Markt, smul je van echte Vlaamse friet op het terras terwijl je geniet van het uitzicht op het Belfort. 

Wist je dat de Belgische Kust ook ideaal is voor een strandvakantie? Je overnacht in een gezellig duinhuisje. Vanaf het vakantiepark in België van TUI loop je zo de duinen over naar het strand.. En met het subtropische zwemparadijs Aquafun Sunparks om de hoek is er ook bij een mindere dag waterplezier. Fietsen en wandelen is zoals de Belgen het zeggen; ‘’zalig’’. Wandel langs de kust en door de Duinbossen in de omgeving van De Haan.

Vakantieparken België (13)