NIEUW: FAIR TRAVEL - Eerlijk op vakantie met oog voor de toekomst

Vakantiepark West-Vlaanderen

Klinkt zon, zee en strand jou ook als muziek in de oren? Verblijf dan in een vakantiepark in West-Vlaanderen. Vanaf je vakantiewoning loop je zo in je zwemkleding naar het strand om een dag uit te waaien aan de Belgische kust. Erop uit? Rijd dan naar middeleeuws Brugge, bezoek het zeehondenopvangcentrum in Blankenberge of ga voor waterpret naar het subtropisch zwemparadijs. Een ding is zeker: vervelen ga je je niet.

Vakantiepark West-Vlaanderen
Vakantieparken West-Vlaanderen (3)

Populaire bestemmingen

Uitwaaien aan de Belgische kust in West-Vlaanderen

Dicht bij huis blijven maar toch op strandvakantie in het buitenland? Verblijf dan in een vakantiepark in West-Vlaanderen. Vanaf Utrecht is het een kleine drie uur rijden naar de Belgische Kust. Tijdens deze vakantie heb je echt alles binnen handbereik. In de vakantiewoning in West-Vlaanderen heb je een eigen keuken en terras. En de ligging achter de duinengordel en aan de Noordzeekust maakt het plaatje compleet. Wandel over de duinen naar de populaire kustplaats Blankenberge en zoek een plekje in een van de restaurants of cafés aan de zeekust. Onder het genot van een Belgisch vispannetje zie je de zon hier in zee zakken. Romantisch toch.

Op avontuur in veelzijdig West-Vlaanderen

Heb je even genoeg van het zand tussen je tenen en de zoute zee? Ga dan naar het subtropisch zwemparadijs om de hoek of bezoek het zeehondenopvangcentrum in SEA LIFE Blankenberge. De kids kijken hier hun ogen uit bij de aquaria met kleurrijke vissen of gaan op klimavontuur in het speelpark. Of rijd voor een dag vol cultuur vanaf het vakantiepark in West-Vlaanderen naar de middeleeuwse stad Brugge. Proef hier de lekkerste Belgische chocolade bij een van de chocolatiers. Of maak een rondvaart over de kanalen, ook wel de Brugse reien genoemd en bezoek de Onze-Lieve-Vrouwekerk. 

Vakantieparken West-Vlaanderen (3)