Boek nu je Droomzomer - een unieke shortbreak vol sportbeleving

Vakantiepark Provence

Provence is met haar fijne ligging tussen de Middellandse Zee, het Rhônedal en Italië, een veelzijdige bestemming in het zuiden van Frankrijk. In het vakantiepark in de Provence van TUI kom je hier tot rust aan het zwembad of op het terras van je vakantiehuis. Of ga er samen op uit om steden als Cannes en Arles te ontdekken. Meer actie? Stap dan in een kajak voor een avontuurlijke tocht door de Gorges du Verdon.

Vakantiepark Provence
Vakantieparken Provence (11)

Rust of actie in Provence?

De ruige natuur, historische steden en paarsgekleurde lavendelvelden: vanaf een vakantiepark in de Provence is er van alles te ontdekken. Relax onder de warme zon bij het zwembad of bezoek de historisch Arles en bewonder de romeinse overblijfselen van het Amfitheater. Wil je meer actie en avontuur? Ga dan raften of kajakken op de rivier de Verdon en laat de adrenaline door je lijf gieren. Of trek je wandelschoenen aan voor een wandeltocht bij de grootste kloof van Europa: de Gorges du Verdon. De steile rotsen en het kristalheldere water zorgen voor prachtige vergezichten. 

Luxe aan de Côte d’Azur

Ook als je op zoek bent naar luxe, ben je in een vakantiepark in de Provence aan het juiste adres. Wat dacht je van een villa met privé zwembad in Fayence in de Côte d’Azur? Laat je in de watten leggen in de wellness terwijl de kids met het animatieteam op pad gaan. Toch liever naar het strand? Het is slechts een uur rijden naar de azuurblauwe zee van Cannes. Onze tip: combineer een dag aan het strand met een bezoek aan de twee kilometer lange Boulevard de la Croisette. Hier kijk je je ogen uit tussen de luxe jachtschepen en struin je langs de luxe kledingwinkels. 

 

Vakantieparken Provence (11)