Vluchten  Zakynthos

Vluchten Zakynthos

Retourticket Zakynthos

Vertrek 18 augustus 2021 vanaf Groningen (8 dagen) 247,-* * Let op! Prijzen zijn exclusief € 15,00 boekingskosten.
  • Vakantie Award: Beste Griekenland Aanbieder

Op vakantie naar Zakynthos? Goedkope vluchten Zakynthos (Griekenland) vindt u bij TUI fly. Dit Griekse eiland staat garant voor leuke excursies, bijzondere ruïnes en een mooie onderwaterwereld vol duikmogelijkheden. Zakynthos is daarom zeker de moeite waard voor een voordelige vliegreis. Neem nu die beslissing en boek een goedkope vlucht Amsterdam Zakynthos (Griekenland). vliegreis.

Lees meer over vliegtickets Zakynthos

Goedkope vliegtickets Zakynthos retour
Vertrek vanaf:
Zitcomfort en service op vluchten van TUI fly naar Zakynthos
  • Economy
  • 76 cm beenruimte
  • Tegen betaling
  • Comfort
  • 84 cm beenruimte
  • Tegen betaling

Meer informatie over zitcomfort en service

Goedkope vluchten Zakynthos

Het Griekse Zakynthos is het eiland van de witte stranden, de Blauwe Grotten en de bijzondere bouwwerken. Bezoek Zakynthos-stad voor de mooie historie met de oude kerken en kloosters, en maak een cruise rond Zakynthos om de Blauwe Grotten van binnen te bekijken. Vergeet ook de magische onderwaterwereld niet, want als u geluk heeft, zwemt u bij Marathonissi Island opeens tussen de zeeschildpadden. Ontdek de schoonheid van Zakynthos tijdens een vakantie Griekenland!

Kies zelf uw zitcomfort en service

Om uw vlucht naar Zakynthos (Griekenland) nog aangenamer te maken kiest u alleen bij TUI fly uw eigen zitcomfort en service. Kiest u voor Economy dan heeft u altijd de beste deal! In Comfort krijgt u extra beenruimte en kunt u extra bagage meenemen. Kijk voor een overzicht van de voordelen onder TUI fly Services.

Vliegtijd naar Zakynthos, afstand en vertrekdagen

Tijdens een vlucht Amsterdam Zakynthos (Griekenland) legt u in ongeveer 3 uur 2.200 kilometer af. Deze korte vliegduur maakt Zakynthos een prima zonbestemming als u niet te lang in het vliegtuig wilt zitten. De luchthaven van Zakynthos ligt op zo'n 6 kilometer ten zuiden van Zakynthos-stad. U bevindt zich na uw landing daarom meteen in het levendige hart van het eiland.

Met TUI fly vliegt u tijdens het zomerseizoen iedere maandag en zaterdag naar Zakynthos.

Keuze gemaakt? Bespreek dan nu bij TUI fly een van onze goedkope vluchten Amsterdam Zakynthos (Griekenland)!

Veelgestelde vragen Zakynthos

De vliegtijd van Schiphol naar Zakynthos bedraagt ongeveer 3 uur.

Via TUI fly kan je vliegtickets boeken naar Zakynthos. 

Ja, via TUI kan je rechtstreekse vluchten boeken naar Zakynthos. 

De prijs van een retourticket naar Zakynthos is gemiddeld 600 euro. De prijs hangt af van de periode waarin je boekt, er zijn vaak aanbiedingen op vliegtickets. 

Op Zakynthos is het 1 uur later dan in Nederland. 

Over Zakynthos Tijdverschil met Nederland1 uur later dan in NL Hoofdstad van GriekenlandAthene MunteenheidEuro TaalGrieks Afstand tot Nederland2000 km