Boek nu je Droomzomer - De unieke combinatie van sport en vakantie

Exotische palmenstranden met luxe resorts; ook in Afrika zijn ze volop te vinden. Perfect voor een luxe zonvakantie vol culturele hoogtepunten. Wat dacht je van de Egyptische tempels en de Marokkaanse souks? Natuurlijk kun je tijdens een All Inclusive Afrika ook gewoon relaxen met een cocktail in je hand. Op het paradijselijke Zanzibar bijvoorbeeld waar je zomaar oog in oog zwemt met roggen en schildpadden.

Een luxe zonvakantie in Afrika

Bij Afrika denken de meeste mensen direct aan wilde dieren en safari’s. Maar wist je dat dit werelddeel ook versierd wordt door exotische stranden en kleurrijke steden? Je kunt er prima een luxe zonvakantie doorbrengen. Bijvoorbeeld op het paradijselijke eiland Zanzibar dat bij Tanzania hoort. Kies bij TUI voor een All Inclusive Afrika en je verblijft in een heus resort aan zee compleet met panoramazwembad, hemelbedden en koraalrif voor de deur. Kom je de wilde dieren, mantaroggen, schildpadden en anemoonvisjes in dit geval, toch nog tegen.

De cultuur van Afrika

Egypte, Marokko en Gambia niet Afrika? Think again. Ook deze landen liggen in dit zonnige werelddeel. Misschien dan wel in het noorden, maar toch. En ook hier kun je een All Inclusive Afrika doorbrengen in een luxe hotel. Perfect voor cultuurliefhebbers die de Egyptische tempels in Luxor een keer willen bezoeken. Of die de chaos op de geurige en kleurrijke Marokkaanse souks in het echt willen meemaken. Ontspannen doe je daarna in het All Inclusive hotel van TUI waar het diner met couscous al voor je klaar staat. En waar de spa lekker is opgewarmd.