Tot 50,- korting op wintervakanties dicht bij huis

Vlieg met TUI en Emirates naar je vakantiebestemming


TUI en Emirates zijn al jarenlang goede partners. Emirates vliegt voor TUI naar Dubai, Sri Lanka, Thailand, Indonesië (Bali), Mauritius, Vietnam, Oman, de Malediven en de Seychellen. Altijd met een overstap in Dubai. Even de benen strekken én rondkijken in de winkels en restaurants van de state-of-the-art terminal op Dubai International Airport.

Ontdek de volgende bestemmingen met Emirates
Rondreizen en Cruises

Dubai en Abu Dhabi

Bekijk aanbod

Emiraten met TUI Cruises

Bekijk aanbod

Emirates

Bekijk aanbod

Over Emirates

De vloot van Emirates is een van de jongste en modernste ter wereld. Met de meest geavanceerde toestellen voldoen zij aan de wensen en behoeften van TUI passagiers over de hele wereld.. Dit toestel garandeert een stillere, stabielere en meer milieuvriendelijke manier van reizen. Het is de meest luxueuze reiservaring van dit moment. Vermaak je opperbest, met meer dan 4.000 kanalen ICE, elke maand honderden nieuwe films, muziekkanalen en live-tv.

Economy Class

In Economy Class kun je rekenen op veel gemak en comfort: je hebt flink wat beenruimte, de stoelen hebben verstelbare hoofdsteunen en een verschuifbare zitting, waardoor je verder naar achter kunt leunen. Alle drankjes, het eten en bagage tot 30 kilo zijn inbegrepen bij je vlucht.

Uiteraard staat het meertalig cabinepersoneel, afkomstig uit ruim honderdtwintig landen, voor je klaar om je op je wenken te bedienen. Onderweg kies je uit de nieuwste films en de leukste games. Telefoon opladen of online het weer op je bestemming opzoeken? Met Emirates aan boord kan het allemaal.

Extra luxe? Kies voor Emirates Business Class

Op vakantie naar Dubai en extra luxe vliegen? Kies dan voor de Business Class, nu extra voordelig uit voorraad boekbaar (alleen voor vakanties naar Dubai). Alles in de Business Class is ontworpen om je uitgerust in Dubai aan te laten komen. Van een flat-bedstoel waarop je prinsheerlijk slaapt tot je eigen minibar. Als Business Class passagier haalt de chauffeurservice je thuis op (binnen een straal van 65 km van Schiphol, iets verder van Schiphol betaal je een toeslag) en brengt je naar Schiphol. En bij aankomst in Dubai, brengt de chauffeur je direct naar je hotel. Hoe luxe is dat!

Bovendien mag je 40 kilo bagage meenemen, zijn er separate check-in balies (online kan natuurlijk ook) en krijg je toegang tot de Business Class lounges op Schiphol en op Dubai International Airport. Aan boord maak je kennis met medepassagiers uit de First Class en Business Class in de prestigieuze onboard lounge van de Emirates A380. Daar wachten je allerlei delicatessen van vooraanstaand internationale chef-koks.

De bar schenkt ‘s werelds beste wijnen en elke drank die je maar wilt. Kies voor relaxen in je luxe stoel of werk je laatste mails weg op je eigen werkplek bij je stoel. Start de vakantie op-en-top luxe.

Reizen met kinderen 

De jongste passagiers zijn het eerst aan de beurt aan boord van Emirates. Voor baby’s is er een speciale wieg aan boord en kies je uit verschillende soorten babyvoeding. Jonge kids krijgen lekkere maaltijden, speelgoed, een goodie-bag en non-stop entertainment met games, muziek en Disney films.

Grand Prix Abu Dhabi

Grand Prix Abu Dhabi

Zien hoe jouw favoriete coureur de Grand Prix van Abu Dhabi op zijn naam zet? TUI biedt in samenwerking met Emirates Formule 1 reizen aan. Vliegen en verblijven in Dubai en de mogelijkheid om direct een Formule 1 ticket bij te boeken voor de Grand Prix van Abu Dhabi.

Bekijk het aanbod