Beleef de Formule 1 van dichtbij met TUI Sports

TUI biedt voor dit seizoen verschillende Formule 1 reizen aan. Reis naar de meest aansprekende circuits en moedig jouw favoriete coureur aan, beleef een Grand Prix van dichtbij! De reizen verschillen veel van elkaar, van vliegen met TUI fly tot aan reizen met de auto naar Oostenrijk. Vlieg jij mee met TUI Sports AeroMexico naar Mexico Stad om een unieke reis te maken naar de Grand Prix van Mexico of ga je liever met de auto naar Spa Francorchamps voor de Grand Prix van België? Vlieg mee met de speciale TUI fly vluchten naar Spanje, Oostenrijk en Italië! Mooie reizen naar mooie races, jij kunt erbij zijn.

Bekijk snel ons aanbod!

Vragen?
Bel TUI Sports 088 088 58 58 (lokaal tarief), mail naar sports@tui.nl of ga langs bij een TUI verkooppunt in de buurt.

Grand Prix bezoeken?

TUI Sports biedt compleet verzorgde Formule 1-reizen aan inclusief hotel en toegangskaart, een aantal van onze reizen zijn ook zonder toegangskaarten te boeken. De reizen naar bijvoorbeeld België en Duitsland zullen op basis van eigen vervoer zijn, bij andere locaties is de vlucht ook inbegrepen. De circuit tickets geven toegang tot het circuit voor het gehele weekend, tenzij anders vermeld. Je kunt dus ook een bezoek brengen aan de vrije trainingen op vrijdag en de kwalificatie op zaterdag.

Daarnaast zorgt TUI Sports voor passende vervoersmogelijkheden op de locatie. Op iedere pagina vind je wat dit inhoudt. De ene keer is dit een huurauto, de andere keer een transfer en soms is het circuit prima te bereizen met het openbaar vervoer. Dit staat aangegeven op de pagina van de betreffende reis.

Grand Prix bezoeken met (zakelijke) groepen?

Heb je interesse om met een (zakelijke) groep een Formule 1 race te bezoeken? Wij verzorgen jullie reis van A tot Z, vluchten met verschillende airlines, privé transfers naar het circuit en een diner na afloop van de race? Stuur snel een mail naar sports@tui.nl en wij maken vrijblijvend een offerte voor jullie.

Beleef de Paddock Club

Heb je interesse om de Formule 1 te beleven vanuit de Paddock Club? In de Paddock Club ben je van alle gemakken voorzien, je loopt tussen de medewerkers van teams en andere liefhebbers van de sport. Vanuit de Paddock Club heb je uitzicht op de start en finish en tevens heb je goed zicht op de pitstraat! Tijdens je bezoek aan de Paddock Club word je voorzien van eten, drinken en verschillende hapjes en daarnaast zijn er verschillende dingen te beleven. Een toeslag voor de Paddock Club kost gemiddeld €4.500,- per persoon voor een weekend kaart.

Heb je interesse in de Paddock Club, stuur dan een mail naar sports@tui.nl voor de mogelijkheden.

TUI Sports
  • Inclusief toegangskaart
  • Beleef de Grand Prix van dichtbij
  • Verblijf in 3- of 4-sterren hotels
  • Met TUI fly naar de GP van Spanje
  • Unieke reis naar Oostenrijk
Bel TUI Sports op 088 - 088 58 58
Nieuwsbrief TUI aanmelden nieuwsbrief