VERSOEPELDE OMRUILGARANTIE: Geldig op huidige én nieuwe boekingen

Soms wil je een groepsreis maken met een speciaal gezelschap. Een (personeels)vereniging, school, een grote familie of bijvoorbeeld een vriendenclub. Een reis die helemaal past bij jullie wensen en waar je zelf geen omkijken naar hebt. TUI Groepsreizen op Maat komt met een passende oplossing zodat je zelf alleen maar het vliegtuig hoeft te stappen. Eén van onze reisspecialisten is je vaste aanspreekpunt en regelt de rest. Of je nu een groot of klein budget hebt en met 20 man of 250 man reist: wij zorgen dat je straks een fantastische reis voor de boeg hebt.

Bekijk onze brochure

Contact

Wilt u van gedachten wisselen met één van onze reisspecialisten? Bel 073 – 5 999 270 of vraag een offerte aan

Voorbeelden Groepsreizen op maat
Winters Lapland

Een échte winter meemaken maar dan dichtbij huis? Verschillende groepen kiezen voor Lapland. TUI fly vliegt daar vaak heen in wintertijd dus de reisduur is flexibel. Huskytochten, sneeuwscooters, ijsvissen… lokale gidsen weten je hier alles te vertellen. Wie weet zie je het Noorderlicht.

Bekijk impressie Noorderlicht
Line dancen in Canada
Line dancen in Canada

Voor een groep van enthousiaste Linedancers organiseerden we een prachtige rondreis door Canada. Tijdens deze reis maakte de groep kennis met de natuurpracht van het westen van Canada maar was er ook tijd voor ontspanning zoals een wijnproeverij in de Okanagan Valley en een bezoek aan een kaasboerderij met Nederlandse roots. Natuurlijk werd er ook genoeg tijd ingepland voor een dansje.

Onze eerste ervaring met TUI groepsreizen en goed bevallen.
Erg behulpzaam en alles prima geregeld.

Suriname

Nederlands praten en toch een compleet andere cultuur ervaren tijdens een groepsreis? Wij maken reizen waarin je het koloniale Paramaribo combineert met ‘het bos’ (zo noemen ze hier de jungle). Vink net als Raymann en Beuk je bucketlist af!

Mooie rondreis door Noord Spanje en stukje Portugal met een top gids Susan Huijbregts en prima hotels. Alles was goed geregeld, we hebben genoten.

Cultureel en culinair Valencia
Cultureel en culinair Valencia

Voor oud medewerkers van een bank stelden wij een reis naar Valencia samen met de nadruk op cultuur afgewisseld met culinaire hoogtepunten. Tijdens de fietstour werd zowel het historische centrum als de rivierbedding en de Stad van de Kunsten en Wetenschappen bezocht. Een culinair hoogtepunt was het zelf bereiden van een paella in een traditionele woning in het Albufera natuurgebied vlakbij Valencia.

Trabi Safari Berlijn
Trabi Safari Berlijn

Met een groep Trabantjes achter elkaar rijdend door Berlijn. Een stap terug in de tijd en een unieke ervaring! U rijdt de Trabant zelf over de fictieve grens bij Check Point Charlie.

Als grootste reisorganisatie van Nederland is TUI lid van de ANVR, SGR en SGRZ. Ook zijn wij lid van SITE: een wereldwijde brancheorganisatie voor bedrijven die groeps- en incentivereizen organiseren en die toeziet op de kwaliteit van haar leden.