COVID CARE SERVICE: Ontspannen op vakantie met TUI

Het team van TUI Groups & Incentives bestaat uit reisspecialisten met bij elkaar opgesteld 379 jaar ervaring in de reiswereld. Met alle collega’s vormen we een bijzondere familie die het organisatie- en reis DNA in zich heeft. Ons werk is meer dan zomaar een baan, het is een passie. Het doel van ons is om klanten een onvergetelijke ervaring te laten beleven. We zetten dan ook altijd een stapje extra om de verwachtingen van de klant te overtreffen. Niets is ons te gek!

Geen bestemming te ver

Of je nou een pianofabriek in Milaan wil bezoeken met je bedrijf een citytrip wil maken naar Dubai, wij regelen het. Met de collega’s van Groups & Incentives zijn we in veel landen geweest. We hebben veel reiservaring en nemen dit dan ook mee bij het samenstellen van een groepsreis. We kunnen jullie wensen vertalen naar een geschikte bestemming en weten de leukste plekken te vinden. Over de hele wereld, want geen bestemming is ons te ver.

Wat kan je van ons verwachten?

Plannen

Laten we beginnen bij het begin. Je vraagt geheel vrijblijvend een offerte aan door het formulier op onze website in te vullen. Een van onze reisspecialisten neemt binnen 4 uur (op werkdagen) telefonisch contact met je op om de wensen van jullie groepsreis te bespreken en om alles in kaart te brengen. Vervolgens ontvang je van ons een geheel verzorgd voorstel: van vluchten tot aan excursies.

Voorbereiden

Zie je het reisplan zitten? Dan gaat een vast team aan de slag om tot de dag van vertrek alles goed voor jullie te organiseren. We zoeken vluchten uit met de meest gunstige vluchttijden, een accommodatie die voldoet aan jullie wensen en excursies die jullie groepsreis compleet maken. Omdat alles op maat is, houden we graag nauw contact. Voor vertrek nemen we alles nog met je door en ontvang je de reispapieren digitaal of op papier. Wat jij wilt!

Op reis

Eenmaal aangekomen op de luchthaven van bestemming staat er een host voor jullie klaar. Indien gewenst kan er ook begeleiding vanuit Nederland meegaan. De reisleiding heeft alle kennis in huis over de bestemming en is 24/7 voor jullie bereikbaar. Ook op bestemming kunnen we alles verzorgen in de look & feel van het bedrijf of evenement: van een bedrijfslogo op de bus tot gepersonaliseerde menukaarten. Jullie wensen staan bij ons centraal.

Servicepakketten

Bij TUI Groups & Incentives is alles van A tot Z verzorgd. Ook de voorpret kan je aan ons overlaten, indien gewenst verzorgen wij de uitnodigingen en staat voor iedereen een welkomstcadeau klaar op de hotelkamer. Om de service te kiezen die het beste bij jou past, bieden wij 2 servicepakketten aan. Het TUI Smile pakket is altijd inbegrepen. Wil je een stapje verder gaan in de beleving en luxe? Dan kan het TUI Smile Plus pakket bijgeboekt worden.

 

TUI Smile

TUI Smile Plus

Vast contactpersoon TUI Groups & Incentives V V
Verzamelpunt bij de TUI balie (Amsterdam, Rotterdam, Eindhoven en Brussel) V V
TUI Extra's (bijv. parkeren, zie www.tui.nl/extra/) V V
24-uurs TUI nooddienst V V
Geen reserverings- en offertekosten V V
Bijdrage TUI Care Foundation V V
Digitale reispapieren V  
Reispapieren: voor iedere deelnemer een eigen ticketmapje met kofferlabels en informatie   V
Assistentie bij de incheck op de vertrekluchthaven   V
Stoelen gereserveerd op de heen- en terugreis - exclusief upgrades en voorkeursstoelen*   V
Online inchecken voor de passagiers en het toesturen van de boardingcards*   V
Porterage: wij zorgen ervoor dat je koffer na incheck op de kamer gebracht wordt   V

 

* Indien mogelijk bij de luchtvaartmaatschappij

Contact

Wil je van gedachten wisselen met één van onze reisspecialisten? Bel 073 – 5 999 275 of neem contact op via één van de onderstaande opties.

 

Offerte aanvragen

Vraag een offerte aan

Maak een afspraak

Afspraak maken

Bekijk ook

Groepsreizen op maat

Meer informatie

Incentives & events

Meer informatie

TUI Care Foundation

TUI Groepsreizen doneert per boeking €1 aan de TUI Care Foundation.

Meer over TUI Care Foundation