COVID CARE SERVICE: Ontspannen op vakantie met TUI

Personeelsuitjes via TUI Groups & Incentives

Een personeelsuitje naar het buitenland veel gedoe? Niet als je bij TUI Groups & Incentives een offerte aanvraagt. Wij regelen alles voor een zakelijke groepsreis op maat - van vliegreis tot programma en van overnachting tot aankleding. Dat kan voor ieder budget en voor groepen vanaf 20 personen. Zo mix je avontuur, teambuilding, cultuur en relaxen tot een onvergetelijke buitenlandbelevenis voor alle deelnemers.

  • Maatwerk reizen vanaf 20 personen
  • Door klanten beoordeeld met een 8,8
  • Een belevenis van formaat
  • Voor ieder budget
  • Avontuur, teambuilding en cultuur

Avontuurlijke personeelsuitjes

Ga samen met collega's op avontuur en boek bij TUI Groups & Incentives een personeelsuitje in het buitenland. Van een huskysafari door de sneeuw in Finland tot zelf paella's koken in een zonovergoten Valencia, the sky's the limit.

Personeelsuitje in het buitenland

Onze zakelijke groepsreizen worden compleet op maat gemaakt. Met jouw wensen in het achterhoofd stellen wij een onvergetelijke trip samen. Wil je een speurtocht door de kleurrijke medina van Marrakesh? Wij regelen het.

Altijd een afwisselend programma

Een bedrijfsuitje in het buitenland moet een belevenis van formaat zijn. Daarom zorgen we ervoor dat de bedrijfsreis perfect past bij jouw medewerkers. Voor grote groepen betekent dat vaak een mix. Zo ga je eerst 's ochtends op jeepsafari, gevolgd door een proeverij bij een lokale wijngaard.

TUI Care Foundation

Dankzij samenwerking met de TUI Care Foundation raden we bijvoorbeeld een wijngaard aan die ecologische wijnbouw nastreeft, zoals op Lanzarote. Met je bezoek geef je iets terug aan de lokale bevolking. Naast deze mix van activiteiten zorgen we ook altijd voor voldoende afwisseling tussen business en plezier.

Unieke bedrijfsreizen

Oog voor detail maakt een zakelijke groepsreis uniek. Van welkomstcadeaus tot aankleding, TUI Groups & Incentives denkt graag buiten de kaders. Wil je liever het programma van dit personeelsuitje niet verklappen? Geef je werknemers dan dagelijks een raadselachtige hint in de stijl van 'Wie is de Mol?'. Ook verzorgen we droomreizen voor sportliefhebbers. Draai bijvoorbeeld eens een dagje mee in het wielerteam van Team Jumbo-Visma.

Contact

Van gedachten wisselen met één van onze reisspecialisten van Groups & Incentives? Bel 073 – 5 999 275 of vraag een offerte aan.

Bekijk het aanbod