VERSOEPELDE OMRUILGARANTIE: Geldig op huidige én nieuwe boekingen

Kindvriendelijk: de ideale vakantie voor je kind

Kinderen zijn meestal snel tevreden. Toch zou het jammer zijn als je kind zich tijdens de vakantie verveelt, want dit zal de vakantiesfeer voor het hele gezin beïnvloeden. TUI heeft speciaal voor de kleintjes accommodaties geselecteerd die veel faciliteiten voor kinderen hebben. Denk bijvoorbeeld aan kidsclubs en miniclubs, entertainment en speeltuinen.

In een kindvriendelijk hotel of vakantiehuis zijn bovendien kinderstoeltjes, babybedjes en kinderbaden aanwezig. Ook is er vaak een kinderopvang en hebben de accommodaties entertainmentprogramma's die de kids de hele dag vermaken. Wil je als ouders dus een dagje gezellig met z'n tweetjes op stap, dan is dat geen enkel probleem.

Veilig op reis met je kinderen

Een kindvriendelijke vakantie heeft vele voordelen. Er zijn niet alleen genoeg faciliteiten aanwezig om uw kind te vermaken, je weet ook zeker dat er is nagedacht over de veiligheid. Het hotel is kindvriendelijk, de stranden zijn veilig en lopen geleidelijk af in zee, de zwembaden zijn goed, en er zijn genoeg voorzieningen voor waterpret, sport en spel.

Kinderkorting bij TUI: voordelig op vakantie met de kids

Op vakantie gaan is ook zonder kinderen al kostbaar genoeg. Leuk om te weten is daarom dat je bij TUI kinderkorting kunt krijgen. Als het kind op een extra bed in de hotelkamer bij twee volbetalende volwassenen slaapt, kom je voor de korting in aanmerking. De allerkleinsten verblijven zelfs geheel gratis.

Winnaar Kids Vakantieaanbieder 2020
Categorie Allround