VERSOEPELDE OMRUILGARANTIE: Geldig op huidige én nieuwe boekingen

Rondreizen

KRAS is dus rijk aan bijna 100 jaar reiservaring. KRAS biedt vakanties naar meer dan tachtig landen in alle werelddelen. Of men nu op zoek is naar een autovakantie, busreis of een rondreis per vliegtuig. KRAS zorgt ervoor dat jouw vakantie tot in de puntjes geregeld is! Je kunt kiezen voor een individuele reis of een reis met een groep, naar ruim 80 landen in de wereld. Naast Nederland en Duitsland zijn Turkije, Griekenland Marokko en Curaçao populaire bestemmingen . De meeste bijzondere rondreizen vind je in Amerika, Zuid-Afrika, Cuba, China, Andalusië en op Madeira.

Cruises

Een reis per schip is ook een echte aanrader. Bij Kras vind je zowel zeecruises bijvoorbeeld op de Middellandse Zee, het Caribisch gebied of het Midden Oosten, als riviercruise op onder andere het IJsselmeer, de Donau of de Rijn.

Bekijk het aanbod

Groepsreizen op maat

Ook groepsreizen op maat zijn mogelijk. De afdeling Groups & Incentives verzorgt alle reizen op maat, waarbij Sports & Events een speciaal onderdeel is. In mei 2014 heeft Kras het bedrijf Holland Runner overgenomen wat zich richt op volledig verzorgde reizen naar de grote marathons in de wereld.

Bekijk het aanbod

Goed Idee Reizen

Onder Kras valt het merk Goed Idee Reizen, een organisatie die zich richt op groepsreizen voor vijftigplussers, die vanuit een christelijke levensvisie willen reizen.

Bekijk het aanbod

Online boeken

Meer dan zeventig procent van de vakantiegangers boekt de reizen via de website van KRAS. Daar vind je naast zonvakanties ook leuke stedentrips, van Europa tot China of de VS, actieve vakanties zoals fietsen of wandelen en singlereizen. En verder een breed aanbod van arrangementen voor een weekendje weg op het gebied van wellness, culinair, theater- en muziek.

KRAS en TUI

Het merk KRAS is onderdeel van de TUI Group. In meer dan 15 landen actief met het merk TUI en specialisten als KRAS en First Choice.

Inspiratie

Voor vakantiegangers die nog geen idee hebben waar hun volgende reis naar toe gaat zijn er online reisbrochures te bekijken ter inspiratie. Via de nieuwsbrief blijft men op de hoogte van het nieuwste aanbod en actuele aanbiedingen.