Tot 50,- korting op wintervakanties dicht bij huis

In de geboorteplaats van LEGO®, de Deense stad Billund, staat LEGO® House. In dit indrukwekkende gebouw, dat is opgetrokken in de vorm van een gigantische LEGO® steen, neem je een duik in de meer dan tachtig jaar lange geschiedenis van LEGO®. Spelenderwijs leren staat in LEGO® House centraal en omringd door 25 miljoen LEGO® stenen hoeft niemand zich hier te vervelen!

Urenlang speelplezier

Je kijkt je ogen uit in LEGO® House. Verken LEGO® Square, bezoek de speeltuinen op de negen dakterrassen en geniet van een bijzondere maaltijd met een LEGO® tintje. Hier wordt je begroet door levensgrote dinosaurussen en kom je langs de metershoge Tree of Creativity – een van de grootste LEGO® creaties ooit gebouwd!

Net als vroeger...

Je voelt je ook als ouder weer even kind. Wie herinnert zich immers niet de prachtwerken die je vroeger al bouwde van DUPLO®? Met een LEGO® Museum en diverse tentoonstellingen biedt LEGO® House ook genoeg inspiratie voor volwassenen, met als ultieme doel het veroveren van een plekje in de Masterpiece Gallery.

Spelend leren

Op een leuke manier leren door te spelen is waar het in LEGO® House om draait. Door interactieve spellen, zoals het ontwerpen en tot leven brengen van LEGO® dieren en het aannemen van een rol als stadsarchitect, worden vaardigheden als creativiteit, cognitief vermogen en emotionele ontwikkeling gestimuleerd.

Bezoek LEGO® House

Kun je niet wachten om een bezoekje te brengen aan het indrukwekkende LEGO® House? Kom ook en duik op een interactieve manier in de meer dan tachtig jaar lange geschiedenis van LEGO®.

Zoek jouw LEGO vakantie

* Boek je bij TUI een verblijf in LEGOLAND® Billund Resort, dan ontvang je bij jouw reisbescheiden de Be Happy Pass. Met deze kaart profiteer je van allerlei voordeel op diverse attracties, winkels en restaurants die binnen het resort gelegen zijn. Bij de reisbescheiden ontvang je informatie over hoe je deze pas in je bezit kunt krijgen.