Hola Canarische Eilanden! Bij vertrek 31/10 - 1/11: incl. sneltest op Schiphol

GLOEDNIEUW! Dat is WOW PARK, een spectaculair outdoor speel- en klimpark in de bossen van Billund. Op een terrein van maar liefst 40 voetbalvelden groot is een waar avonturenpark herrezen voor jong en oud en met activiteiten voor de hele familie kun je hier gerust een hele dag vullen. En een voordeel: WOW PARK bevindt zich op slechts 3km van o.a. LEGOLAND Park® en Vakantiepark Lalandia™.

 

Unieke aanbieding: gratis entree in de meivakantie

Nog voor de officiële opening op 8 mei krijgen TUI gasten de exclusieve mogelijkheid om WOW PARK uit te proberen. Op 22, 25 en 29 april en 2 mei is het park alleen geopend voor Nederlandse gasten. Op vertoon van een TUI voucher heb je zelfs gratis entree en beleef je als eerste deze gave klim – en klauterwereld.

Klimmen en klauteren

In WOW PARK leef je je uit tussen meer dan 100 speelelementen. Niet alleen voor de kinderen maar ook stoere papa’s en coole mama’s beleven hier de grootste lol. Zipline van boomhut naar boomhut, ren tussen de boomtoppen over hangbruggen op wel 14 meter hoog en neem vervolgens de 40 meter lange rodelbaan naar beneden.

Voor groot en klein

Klauter in de gigantische netten die tussen de bomen hangen en speel met de enorme stuiterballen. Speel verstoppertje in de ondergrondse grotten of het reuze doolhof. En ook voor de allerkleinsten is er genoeg vertier, een waterpark voor het betere spetterwerk, diverse zandbakken en kleine geitjes om vriendjes mee te worden.

Je komt tijd tekort...

Van al die gezonde buitenlucht en actief bezig zijn krijg je trek. Op het terrein kun je in een kindvriendelijk restaurant terecht voor lekker eten, een kop koffie met lekkernijen en de lekkerste ijsjes. Nog leuker is het om geheel in stijl je eigen picknickkleed uit te rollen tussen de bossen of om rond de kampvuurtjes marshmallows of een hotdog te roosteren!

Openingstijden

WOW PARK wordt in het voorjaar van 2020 officieel geopend op 8 mei. Het park is geopend t/m 25 oktober 2020, tussen 10.00 en 17.00 uur. 

Op enkele dagen is het park gesloten, namelijk op:
12 en 13 mei, 2,3 8-10, 15-17, 22-24, 29 en 30 september en 1, 21 en 22 oktober.

 

Entreeprijzen

WOW PARK is geen onderdeel van de Resortpas. Je koopt je entreekaarten ter plaatse. TUI gasten ontvangen bij de kassa bij de ingang van het park 20% korting op de entree, op vertoon van een voucher die je ontvangt bij de reisbescheiden.

* Boek je bij TUI een verblijf in LEGOLAND® Billund Resort, dan ontvang je bij jouw reisbescheiden de Be Happy Pass. Met deze kaart profiteer je van allerlei voordeel op diverse attracties, winkels en restaurants die binnen het resort gelegen zijn. Bij de reisbescheiden ontvang je informatie over hoe je deze pas in je bezit kunt krijgen.