NIEUW: FAIR TRAVEL - Eerlijk op vakantie met oog voor de toekomst

All Inclusive Sharks Bay

All Inclusive naar Sharks Bay? Vanaf het 5 sterren hotel loop je zo het strand op. Geniet op een ligbed van de altijd stralende zon of bekijk het leven onder water door een duikbril en verbaas je over het prachtige koraal en de grote diversiteit aan vissen. Voor de echte duikers is Ras Mohammed Nationale Park zeker een bezoek waard!

Het onderwaterparadijs in Sharks Bay

De naam Sharks Bay doet wat angstaanjagend aan, maar dat is het zeker niet. Deze charmante baai ligt in Sharm el-Sheikh en dankzij de ligging aan de Rode Zee een populaire duikbestemming. Je vindt een prachtig rif voor de deur van het All Inclusive hotel van TUI. Bekijk het leven onder water door een duikbril en verbaas je over het prachtige koraal en de grote diversiteit aan vissen. Hierna strijk je neer op een ligbedje met parasol op het strand of bij het zwembad van het hotel. Zelfs aan de handdoeken is gedacht. Zin om een hapje te eten? Het hotel beschikt over meerdere restaurants. Je kan kiezen tussen een buffet of à la carte, net waar je die dag zin in hebt.

De overtreffende trap van duiken

Tijdens een All Inclusive verblijf in Sharks Bay mag een duik in het Ras Mohammed National Park niet ontbreken. Dit nationale park is een van de mooiste duiklocaties van Egypte en heeft 220 soorten koraal en meer dan 1000 soorten vissen, zoals papegaaivissen en clownvissen. Het wrak van de SS Thistlegorm is een fantastische wrakduikplek. Dus ‘zink’ naar beneden en bewonder al het natuurschoon tijdens een All Inclusive in Sharks Bay.

Bekijk alle All Inclusives Sharks Bay (3)