VERSOEPELDE OMRUILGARANTIE: Geldig op huidige én nieuwe boekingen
Noord-Egeïsche Kust

All Inclusive Noord-Egeïsche Kust

  1. All Inclusive
  2. Turkije
  3. Noord-Egeïsche Kust

Op vakantie naar Turkije en nergens over hoeven nadenken? Dat klinkt als het recept voor een All Inclusive Noord-Egeïsche Kust! Van Çesme tot onder Kusabasi liggen aan de Egeïsche Zee langgerekte stranden op je te wachten. En zorgen om de innerlijke mens zijn niet nodig dankzij het heerlijke eten en drinken in het hotel. Toch een dagje erop uit? Plan dan eens een excursie naar het antieke Efeze.

Begin je vakantie dicht bij huis

Wij vliegen je naar Noord-Egeïsche Kust vanaf Amsterdam en Eindhoven.

All Inclusive Noord-Egeïsche Kust
Bekijk alle All Inclusives Noord-Egeïsche Kust (24)

Populaire bestemmingen

Kusadasi(20) Kusadasi Özdere(4) Özdere

Onbeperkte luxe aan de Noord-Egeïsche Kust

In alle luxe van de Turkse zon genieten zonder je zorgen te hoeven maken wat je gaat eten of drinken? Boek dan een All Inclusive Noord-Egeïsche Kust. Deze kustlijn in Turkije loopt van Çesme tot onder Kusadasi en kenmerkt zich door veel groen en geurende mandarijnbomen. In deze weelderige omgeving liggen zand- en kiezelstranden op je te wachten voor een relaxte dag in de zon met de blauwe Egeïsche Zee voor je neus. Het populairste vakantieoord aan de Noord-Egeïsche Kust is Kusadasi, waar het bruisende leven tot in de kleine uurtjes doorgaat. Een rustig gelegen All Inclusive hotel aan de Noord-Egeïsche Kust is natuurlijk ook een optie voor een zonvakantie. Zo vind je in het stadje Özdere een prachtige omgeving vol groen met comfortabele hotels van TUI waar overal aan gedacht is.

Spannende dagtrip naar Efeze

Wil je toch een dagje weg tijdens je strandvakantie aan de Noord-Egeïsche Kust? Overweeg dan een dagexcursie naar het antieke Efeze om de beroemde Griekse en Romeinse opgravingen te aanschouwen. De stad ligt op een half uurtje rijden van Kusadasi. Eenmaal in Efeze kun je op eigen houtje rondlopen tussen de tempels, agora's en theaters, maar een tour met een gids is echt een aanrader. Terwijl jij je vergaapt aan de bibliotheek van Celsus vertelt de gids het spannende verhaal rond de ruïne. Is Efeze net iets te ver weg voor een excursie? Overweeg dan een bezoek aan de opgegraven stad Teos op het schiereiland ten westen van Izmir. Teos is minder groot en drukbezocht dan Efeze, dus hier wandel je in alle rust tussen de olijfbomen naar een opgegraven Amfitheater en een oude Griekse tempel.

Bekijk alle All Inclusives Noord-Egeïsche Kust (24)