Boek nu je Droomzomer - een unieke shortbreak vol sportbeleving

Vakantie Sarlata

Proef, ontdek en beleef het echte Griekenland tijdens een vakantie Sarlata, een authentiek dorpje op het eiland Kefalonia. Geniet van een kopje koffie in een van de traditionele tavernas in het centrum en struin op je gemak naar een van de zandstranden voor een verkoelende duik in het water van de Ionische Zee. Laat ook het kleurrijke Kefalos Theater in de bruisende hoofdstad Argostoli niet aan je voorbijgaan.

Vakantie Sarlata
  • Vliegen met TUI fly
  • Vakantie Award: Beste Griekenland Aanbieder
Bekijk alle vakanties Sarlata (1)

Ontspannen strandvakantie in Sarlata

Laat je betoveren door de schoonheid van het Griekse eiland Kefalonia tijdens een vakantie Sarlata. Dit authentieke door sinaasappel- en olijfbomen omringde dorpje bevindt zich vlakbij de bruisende hoofdstad Argostoli en bij de Ionische Zee. Kortom, ideaal voor een combinatie van een ontspannen strandvakantie en een culturele vakantie waarbij je je onder kunt dompelen in de Griekse cultuur. Onder een strakblauwe hemel wandel je door het stadje en bewonder je de typische stenen huisjes om vervolgens de rest van de dag heerlijk te relaxen op een van de adembenemend mooie zandstranden zoals het strand van Avithos.

Schildpadden spotten in de haven van Argostoli

Zin om er op uit te gaan tijdens een vakantie Sarlata? Op enkele kilometers van het 4 sterren appartement van TUI bevindt zich Argostoli, de bruisende hoofdstad van het eiland Kefalonia. Hier vind je onder andere een gezellige winkelstraat en een mooie loopbrug naar de andere kant van de baai van Argostoli. Ook het kleurrijke Kefalos Theater is een plaatje om te zien. Een andere leuke bezienswaardigheid is de oude haven. Met een beetje geluk kun je hier de Caretta Caretta schildpadden in het water zien zwemmen. Zij komen af op de restanten van de vis die de vissers overboord gooien.

Bekijk alle vakanties Sarlata (1)