Boek nu je Droomzomer - De unieke combinatie van sport en vakantie

Camping La Chapelle Hermier

Een enorm waterparadijs, een meer én de Atlantische Oceaan vlakbij: een camping La Chapelle Hermier is geknipt voor waterliefhebbers. Dit kleine dorp ligt in het departement Vendée, in West-Frankrijk. Zwemmen kan hier in 7 zwembaden, dus de kinderen vermaken zich wel. Het naastgelegen Jaunay-meer leent zich juist voor een kanotocht of sportvissen. Wil je een dagje naar het strand? Dan rijd je in een kwartier naar Bretignolles-sur-Mer.

Camping La Chapelle Hermier
Bekijk alle campings La Chapelle Hermier (1)

Met kinderen in La Chapelle Hermier

Trakteer de hele familie op een kampeervakantie vol waterpret en boek een camping La Chapelle Hermier. Dit kleine dorp vind je in het departement Vendée, aan de Atlantische kust in West-Frankrijk. De camping, buiten het dorp, heeft alles voor een topvakantie met kinderen, zoals een waterparadijs met 7 zwembaden en 5 glijbanen. Er is er zelfs een van 80 meter lang. Wie durft? Terwijl de kids in het water plonzen, maak je natuurlijk zo veel mogelijk foto's. Die kun je gelijk met het thuisfront delen, want de camping beschikt over gratis WiFi.

Meer waterpret bij Jaunay

Direct naast de camping in La Chapelle Hermier ligt het meer van Jaunay. Hier gaat de waterpret verder. Huur bijvoorbeeld een kano en peddel via de kronkelende oever naar de andere kant van het meer. Ook sportvissers zijn hier thuis. Het meer is namelijk een hotspot om een eens hengeltje uit te gooien naar karpers en snoeken. Visvergunningen zijn bij de camping verkrijgbaar, wel zo handig! Wie liever naar het strand en de zee gaat, stapt in La Chapelle Hermier gewoon in de auto naar Bretignolles-sur-Mer. Het hier gelegen zandstrand bereik je in amper 20 minuten.

Bekijk alle campings La Chapelle Hermier (1)